Πέμπτη, 16 Απρίλιος 2015 14:18

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Θα πάει Ανδρούσα με το μυαλό στη… Θήβα

Γράφτηκε από τον

Με το μυαλό στο κύπελλο ερασιτεχνών και στον εντός έδρας νοκ άουτ προημιτελικό της επόμενης Τετάρτης με την Θήβα πέρασαν το Πάσχα στον Τσικλητήρα.


Η Μεσσηνιακή ομάδα έχει ήδη διακριθεί στον θεσμό και θέλει να πάει ακόμη πιο ψηλά για αυτό και στις τάξεις της υπάρχει εγρήγορση ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα όσο το δυνατό καλύτερη την προσεχή Τετάρτη.
Έτσι οι παίκτες του Νίκου Κακαλέτρη μπήκαν στο γήπεδο την επόμενη κιόλας του Πάσχα ενώ το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο της Πύλου.
Αγωνιστικά, ο Όθωνας Εμμανουήλ βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, ωστόσο εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος για το ραντεβού της Τετάρτης. Αλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και έτσι όλοι οι παίκτες συμμετέχουν στις προπονήσεις και είναι στην διάθεση του Νίκου Κακαλέτρη.
Το ματς με την Θήβα αναμένεται αρκετά δύσκολο, μιας και η ομάδα της Βοιωτίας, πέρα από την κατάκτηση του κυπέλλου, πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά και στο πρωτάθλημα όπου έχει ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο με 27 νίκες και μια ισοπαλία σε 28 παιχνίδια!
Οι πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει οι Μεσσήνιοι λένε ότι πρόκειται για μια αρκετά δυνατή ομάδα. Ο Κακαλέτρης και οι συνεργάτες του συνεχίζουν να συγκεντρώνουν στοιχεία για την ομάδα της Θήβας, προκειμένου να παρουσιαστεί ο Τσικλητήρας όσο το δυνατόν πιο έτοιμος την Τετάρτη.
Να θυμίσουμε ότι σε περίπτωση πρόκρισης, οι Μεσσήνιοι θα περάσουν στους ημιτελικούς, όπου θα παίξουν και πάλι εντός έδρας.
Πριν το ματς της Τετάρτης πάντως υπάρχει και ο αγώνας πρωταθλήματος στην Ανδρούσα, μεθαύριο Σάββατο, για την τελευταία αγωνιστική της Α' τοπικής. Ο Τσικλητήρας θέλει να κλείσει μια μια νίκη την φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα, η οποία ειδικά στο β' γύρο ήταν εξαιρετική.
Η ομάδα της Πύλου είναι στην 5η θέση και θα ανέβει ψηλότερα, αν κερδίσει η ίδια και ταυτόχρονα χάσει ο Τέλλος Άγρας ή ο Απόλλωνας, οι οποίοι ισοβαθμούν στην 3η θέση, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους από τον Τσικλητήρα.