Πέμπτη, 16 Απρίλιος 2015 16:00

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Νίκη με Τσικλητήρα για... 6η θέση

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Νίκη με Τσικλητήρα για... 6η θέση

Η Ανδρούσα έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην Α' τοπική, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα παρουσιαστεί αδιάφορη στην 30ή και τελευταία αγωνιστική, όπου θα αναμετρηθεί με τον κυπελλούχο Μεσσηνίας Τσικλητήρα Πύλου. 


Η ομάδα του Κώστα Καλογερόπουλου θέλει μεθαύριο τη νίκη ώστε να τερματίσει στην 6η θέση στην περίπτωση βέβαια που δεν κερδίσουν Μεσσηνιακός, Διαβολίτσι και Δώριο. 
Οι δύο πρώτοι παίζουν με Εράνη και Αρφαρά που "καίγονται" για βαθμούς ώστε να μείνουν στην κατηγορία, ενώ το Δώριο φιλοξενείται από τον ισχυρό Απόλλωνα.
"Παίζουμε με μια φορμαρισμένη ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο αντίπαλός μας είναι μια ομάδα που προχωρά στο κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας. Εύχομαι ο κόσμος να το ευχαριστηθεί και να κερδίσει ο καλύτερος. Θέλουμε τη νίκη για να χτυπήσουμε 6άδα", λέει στο "Ν" ο προπονητής της Ανδρούσας Κώστας Καλογερόπουλος, ο οποίος στα πλάνα που καταστρώνει για το σαββατιάτικο εντός έδρας ματς δεν υπολογίζει τον τραυματία Δέδε.
Η Ανδρούσα εντός έδρας μετρά 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες με γκολ 15-16, ενώ στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει μόλις μια ήττα από τον Τέλλο Αγρα.
 Γι' αυτό και απέχει 7 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και φιλοδοξεί να τερματίσει στην 6η θέση.