Παρασκευή, 17 Απρίλιος 2015 11:42

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σχεδιάζουν την επόμενη μέρα για να έχει συνέχεια η φετινή καλή πορεία

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σχεδιάζουν την επόμενη μέρα για να έχει συνέχεια η φετινή καλή πορεία

Η φετινή σεζόν ολοκληρώνεται το Σάββατο για τον Απόλλωνα Καλαμάτας ο οποίος θα υποδεχθεί το Δώριο στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Α' τοπικής.

Μια χρονιά που χαρακτηρίζεται καθόλα πετυχημένο για τον ιστορικό σύλλογο ο οποίος μετά από αρκετά χρόνια επέστρεψε για τα καλά στο… κλαμπ των μεγάλων του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.
Η παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου και η τρίτη θέση που μοιράζεται με τον Τέλλο Άγρα στο πρωτάθλημα, δείχνουν ξεκάθαρα ότι η ομάδα της Καλαμάτας έκανε βήματα μπροστά τη φετινή σεζόν και άφησε πίσω την μετριότητα προηγούμενων ετών.

Διοικητικά, τεχνικός
και ποδοσφαιριστές...

Οι άνθρωποι της ομάδας λοιπόν θέλουν να υπάρξει συνέχεια στην φετινή προσπάθεια για αυτό και σχεδιάζουν από τώρα την επόμενη μέρα.
Αρχίζοντας από τα διοικητικά, το παρών δ.σ. λογικά δεν θα έχει απώλειες ενώ οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για είσοδο νέων ατόμων που θα κάνουν ακόμη πιο ισχυρό το σύλλογο.
Οι όποιες διοικητικές προσθήκες και εξελίξεις θα τρέξουν το επόμενο διάστημα, μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Στο θέμα του προπονητή, το κλίμα για τον Γιώργο Γρηγορόπουλο είναι θετικό αφού πιστώνεται και σε αυτόν ένα μερίδιο για την φετινή πορεία του συλλόγου. Η κουβέντα που θα κάνει η διοίκηση με το νεαρό προπονητή το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει λοιπόν από αμοιβαία καλή διάθεση για την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Στο θέμα των ποδοσφαιριστών, στον Απόλλωνα υπάρχει η πεποίθηση ότι θα πρέπει να παραμείνει ο βασικός κορμός και να γίνουν 3-4 καλές προσθήκες που θα ισχυροποιήσουν την ομάδα.
Έτσι οι παράγοντες του συλλόγου έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές με το υπάρχουν υλικό, με στόχο να προχωρήσουν έγκαιρα στις ανανεώσεις των περισσότερων παικτών της ομάδας. Ταυτόχρονα, αρχίζει σιγά σιγά να δημιουργείται και η μεταγραφική λίστα του ιστορικού συλλόγου.
Ένα άλλο κομμάτι που απασχολεί ήδη τους «μελανόλευκους» είναι η ακαδημία. καθώς έχει αποφασιστεί να δοθεί ιδιαίτερο βάρος ώστε να βελτιωθεί ο σύλλογος στο σημαντικό αυτό κομμάτι που υστερεί.

«Να έχει συνέχεια»

Ο Γιώργος Γρηγορόπουλος, με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, τόνισε στο «Notosport» ότι ο Απόλλωνας θέλει να κλείσε θετικά τη χρονιά και ότι το σημαντικότερο είναι να υπάρξει συνέχεια στην φετινή καλή χρονιά.
«Θέλουμε να κλείσουμε θετικά τη χρονιά, με μια κακή εμφάνιση κόντρα στο Δώριο. Ταυτόχρονα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και τα νεαρά παιδιά, όπως κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια. Το σημαντικό για τον Απόλλωνα είναι η φετινή πορεία να έχει συνέχεια και τα επόμενα χρόνια. Για αυτό και οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να κρατήσουν τους παίκτες της ομάδας και θα φέρουν και άλλους καλούς παίκτες και καλούς χαρακτήρες στην οικογένεια του Απόλλωνα».
Όσον αφορά το ματς με το Δώριο, δεν θα αγωνιστούν σίγουρα οι τραυματίες Μπιτσάνης, Κλουβάτος, Σιάσιος, Κουκέας ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κουπούζου. Παρότι το Σάββατο ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα, οι προπονήσεις των παικτών θα συνεχιστούν μέχρι τις 15 Μαΐου ενώ θα διεξαχθούν και κάποια φιλικά παιχνίδια.