Σάββατο, 18 Απρίλιος 2015 19:45

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Φιλικά 4-0 τον Αίαντα, ρεπό αύριο στην Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον

Το ρεπό της θα κάνει αύριο η Καλαμάτα στο πλαίσιο τηε 26ης αγωνιστικής της Γ' εθνικής και έτσι σήμερα έπαιξε φιλικό ματς με τον Αίαντα Καλαμάτας στο Δημοτικό Στάδιο.


Ο Μιχάλης Καβαλιέρης βρήκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από την διάθεση που έδειξαν αλλά και την εικόνα κυρίως των νεαρών παικτών.
Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε με τέρματα που πέτυχαν ο Καλαντζής στο πρώτο μέρος και οι Νιφορόπουλος, Ηλιόπουλος και Σαλαπάτας στην επανάληψη, σε ένα ματς που παρακολούθησαν περίπου 100 φίλαθλοι από τις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου.
Η νεανική ομάδα του Αίαντα άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και τα νεαρά παιδιά της έδειξαν ότι έχουν μέλλον.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 18' δυνατό σουτ του Καλαντζή όμως η μπάλα τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 30' το γυριστό σουτ του Καλαντζή μέσα από την περιοχή  έστειλε τη μπάλα και πάλι στο δεξί κάθετο δοκάρι.,
Τελικά στο 38' ο Καλαντζής άλλαξε την μπάλα με τον Μαρτίνο και από κοντά πλάσαρε γράφοντας το 1-0.
Στο 54' είχαμε κάθετη πάσα του Τσάτσου στον Ηλιόπουλο και αυτός με πλασέ πέτυχε το 2-0.
Ο Νιφορόπουλος στο 632' σημείωσε το 2-0 με μακρινό σουτ ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 75' ο Σαλαπάτας με τακουνάκι, μετά από πάσα του Τσιφλίδη.
Η Καλαμάτα ξεκίνησε το ματς με τους Μούζο, Ρούσση, Χριστοφιλέα, Μαρτίνο, Ηλιόπουλο, Χαρίτο, Κουντάνη, Ζαχαρόπουλο, Βασιλόπουλο, Νικολόπουλο, Καλαντζή. Στο δεύτερο ημιχρονο αγωνίστηκαν και οι Γκαρμοίρης, Λαζάρου, Νιφορόπουλος, Κακκαλής Κειτά, Τσάτσος,Τσιφλίδης, Σαλαπάτας.
Για τον Αίαντα ξεκίνησαν οι Τσιγάρος, Γιαννής, Βαβαρούτσος, Καραγιάννης, Ζαγαρέλος, Αντεμάϊ, Παλιατσέας, Βέλμαχος, Αλεξανδρόπουλος, Πουλουπάτης, Αδαμόπουλος. Επαιξαν και οι Μπεσσής, Καραχάλιος, Παπαγιαννόπουλος, Λαγωνικάκος, Στραβάκος, Μάραντος, Τριάντος, Παπαθεοδωρίδης.