Κυριακή, 19 Απρίλιος 2015 21:39

Με...μαέστρο τον Τσόρι ο Ολυμπιακός νίκησε 4-0 το Λεβαδειακό και σφράγισε το 42ο πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

«Ερυθρόλευκη» κι αυτή η κούπα… Πρωταθλητής Ελλάδας με κάθε επισημότητα είναι από την Κυριακή (19/4) ο Ολυμπιακός, που σφράγισε τον τίτλο κερδίζοντας με το ευρύ 4-0 τον Λεβαδειακό για την 31η αγωνιστική.

 

 

Στο τρίποντο τον οδήγησε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της φετινής σεζόν, Τσόρι Ντομίνγκεζ. Με δύο ακόμα γκολ ο Αργεντινός… μαέστρος έφτασε συνολικά τα 13 και μοιράζεται την πρωτιά στον σχετικό πίνακα με τον Μήτρογλου, ενώ έφτασε και τις 10 ασίστ, περισσότερες από κάθε άλλον.

 

Ντοσεβί και Μπενίτεζ τον ακολούθησαν σε απόδοση και το φινάλε του αγώνα βρήκε το Καραϊσκάκη να πανηγυρίζει τον 42ο τίτλο στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και πέμπτο διαδοχικό. Η ομάδα του Περέιρα πάντως ήταν διπρόσωπη εμφανίζοντας μία κακή εικόνα στο α’ μέρος και μία βελτιωμένη στο β’ ημίχρονο όταν και κατέρρευσε ο Λεβαδειακός.

 

Οι Βοιωτοί έχασαν ανεπανάληπτες ευκαιρίες στο 0-0, αλλά μία απερίσκεπτη ενέργεια του Σηφάκη, που οδήγησε στην αποβολή του στο 25’, άλλαξε την εικόνα του αγώνα. Έτσι, η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν είχε κάποιο βαθμολογικό κέρδος και εξακολουθεί να ακροβατεί στο όριο της ζώνης του υποβιβασμού.

 

Περισσότερα σε λίγο…

 

Διαιτητής ήταν ο Λαμπρόπουλος (Ηλείας). Βοηθοί οι Σταθόπουλος (Ηλείας) και Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), ενώ 4ος ο Τριτσώνης (Αθηνών).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο (66’ Φορτούνης), Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Ντοσεβί (60’ Ελαμπντελαουί), Ντομίνγκεζ, Μπενίτεζ (66’ Μήτρογλου), Χάρα.

 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σηφάκης, Στάθης, Μιλιάζες, Πελέ, Πίντερ (80’ Τριποτσέρης), Μαχαίρας (63’ Μάνγκας), Τομάς, Ζίτο, Γιακουμάκης, Πουλίδο, Μπουσταμάντε (28’ Στρατηλάτης).

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR