Δευτέρα, 20 Απρίλιος 2015 19:59

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1: Με χορταστική ισοπαλία τερμάτισαν μαζί στη 10η θέση

Γράφτηκε από τον

Οπως στο ματς του πρώτου γύρου στο "Γ. Λουκαρέας", έτσι και χθες στη Σπερχογεία, η ομώνυμη ομάδα και ο Ολυμπιακός Καλαμάτας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.


Το ματς δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για κανέναν και έγινε ανοιχτό παιχνίδι, ενώ χρησιμοποιήθηκαν στο φινάλε και αρκετοί μικροί σε ηλικία παίκτες.
Ο Ολυμπιακός, που μέχρι χθες δεν είχε εκτός έδρας ισοπαλία, άνοιξε το σκορ στο 20' με εξαιρετικό γκολ του Παπαδέα που σούταρε από τα 35 μέτρα και "κρέμασε" τον γκολκίπερ.
Στο 30' ο Βασιλόπουλος κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Ασημακόπουλος που το εκτέλεσε είδε τον Κωνσταντακόπουλο να πέφτει στη σωστή γωνία και να μπλοκάρει την μπάλα.
Η Σπερχογεία είχε ακόμα δύο χαμένα τετ α τετ μέχρι το 45' με τους Βασιλόπουλο και Ασημακόπουλο.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ψάχνουν την ισοφάριση και είχαν τις ευκαιρίες για την πετύχουν, ενώ και ο Ολυμπιακός άγγιξε το δεύτερο γκολ στο 70' με τον Αναγνωστόπουλο και στο 75' με τον Μπάλλα.
Το 1-1 έγινε στο 80' όταν ο Γιακουμής έκανε σέντρα - σουτ και ο Κωνσταντακόπουλος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα. Στα αξιοσημείωτα του χθεσινού αγώνα ότι οι τρεις αλλαγές του Ολυμπιακού (Σταυρόπουλος, Σταματέλος, Μπαζάνης) είναι 14 χρονών. Για το Σταματέλο ήταν μάλιστα η πρώτη συμμετοχή στο πρωτάθλημα..
Ακόμα ντεμπούτο και μάλιστα ως βασικός έκανε και ο 16χρονος Μπάχα.
Το ματς διαιτήτευσε ο Ζαρακοβίτης με βοηθούς τους Ηλιόπουλο και Τσουλάκο.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Μουλαβασίλης, Παυλέας, Πατσιώτης, Γεωργαντάς, Καράμπελας, Παπανικολόπουλος, Καραχάλιος (85' Χαλιλόπουλος), Βασιλόπουλος, Ασημακόπουλος (60' Χριστόπουλος), Ι. Γιακουμής.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ:  Κωνσταντακόπουλος, Μπάχα, Τσαναλίας, Πολυμενέας, Μπάλας, Αναγνωστόπουλος (87' Σταυρόπουλος), Παπαδέας, Τζίφας, Κούτρης (87' Σταματέλος), Αλεξανδρόπουλος, Θεοδωρόπουλος (70' Μπαζάνης)