Δευτέρα, 20 Απρίλιος 2015 21:08

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟY: Η προσοχή στο μεγάλο ματς με Θήβα - Στις επάλξεις ο κόσμος

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟY: Η προσοχή στο μεγάλο ματς με Θήβα - Στις επάλξεις ο κόσμος

Με εκτός έδρας ισοπαλία στην Ανδρούσα (1-1) ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής ο Τσικλητήρας.

Η ομάδα της Πύλου τερμάτισε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και επιβραβεύθηκε για την ανοδική πορεία που είχε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.
Η προσοχή πλέον έχει στραφεί στο μεγάλο ματς της Τετάρτης με τον ΑΟ Θήβας, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Ο Τσικλητήρας θα υποδεχθεί στις 5 μ.μ. τον Κυπελλούχο και πρωταθλητή Βοιωτίας ΑΟ Θήβας, ο οποίος πήρε τον τίτλο εύκολα στο νομό του και οι πληροφορίες λένε ότι είναι ένας ιδιαίτερα δυνατός αντίπαλος.
Ο Τσικλήτήρας ωστόσο είναι σε καλή κατάσταση και θα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την έδρα και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει, πάλι εντός έδρας, το νικητή του αγώνα Αστήρ Περάματος - Θύελλα Ραφήνας.
Ο Νίκος Κακαλέτρης και οι συνεργάτες του έχουν συγκεντρώσει στοιχεία για τον ΑΟ Θήβας και προσπαθούν να ετοιμάσουν τον Τσικλητήρα όσον το δυνατό καλύτερα για το...ραντεβού με την ιστορία. Η ομάδα της Πύλου θα έχει ως 12ο παίκτη τον κόσμο της που ετοιμάζεται για δυναμική συμπαράσταση, με τη διοίκηση να απευθύνει κάλεσμα.
Να θυμίσουμε ότι και στην προημιτελική φάση οι αγώνες είναι νοκ άουτ, δηλαδή σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί και πέναλτι.
Το πρόγραμμα των τεσσάρων προημιτελικών έχει ως εξής:
Αστήρ Περάματος - Θύελλα Ραφήνας (4 μ.μ.)
Νέστος Χερυσούπολης - Απόλλων Παραλιμνίου (5 μ.μ.)
Σούλι Παραμυθιάς - Ερμής - Αμυνταίου (5 μ.μ.)
Τσικλητήρας Πύλου - ΑΟ Θήβας (5 μ.μ.)
Παπαδόπουλος, Γκαβέρας, Γκοτσόπουλος (Αχαϊας) και παρατηρητής ο Βασιλάκης από την Ηλεία