Κυριακή, 26 Απρίλιος 2015 20:17

Αγκάλιασε την παραμονή ο Λεβαδειακός, 2-1 τον Ατρόμητο

Γράφτηκε από τον
Αγκάλιασε την παραμονή ο Λεβαδειακός, 2-1 τον Ατρόμητο

Στη Σούπερ Λίγκα της επόμενης σεζόν φαίνεται ότι θα αγωνίζεται ο Λεβαδειακός, που ξεπέρασε με 2-1 το εμπόδιο του Ατρόμητου στο κυριακάτικο (26/4) εντός έδρας παιχνίδι της 32ης αγωνιστικής.

 

Οι Βοιωτοί μετρούν πλέον 40 βαθμούς και μοιράζονται τη 10η θέση με Πλατανιά, Κέρκυρα και Καλλονή, την ίδια στιγμή που οι «κυανόλευκοι» έμειναν στους 50 και την 6η θέση, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη μάχη για τα πλέι οφ.

 

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν σαφώς ανώτερη, ευτύχησε να προηγηθεί πολύ γρήγορα με 2-0 και ενάντια στον απογοητευτικό Ατρόμητο πήρε πιο εύκολα απ' ό,τι θα περίμενε κανείς τους τρεις βαθμούς.

 

 

Ο Λεβαδειακός, λοιπόν, άνοιξε το σκορ μόλις στο 4' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαγγέλη Μάντζιου, παράβαση που κέρδισε ο ίδιος σε τράβηγμά του από τον Φυτανίδη, ενώ στο 15' ο Πελέ βρήκε δίχτυα με εκπληκτικό σουτ, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γκορμπούνοφ.

 

Οι φιλοξενούμενοι αλλού πατούσαν και αλλού βρίσκονταν, ήταν σε κάκιστη κατάσταση, ωστόσο στο 38' ο Ναπολεόνι έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία και θα μπορούσε να αλλάξει τον ρου της αναμέτρησης.

 

Οι «πράσινοι», πάντως, ήταν σαφέστατα πιο ομάδα στο γήπεδο και πήγαν δίκαια στα αποδυτήρια με το καθαρό προβάδισμά τους.

 

 

Και όποιος θα περίμενε την αντίδραση των παικτών του Νίκου Νιόπλια στην επανάληψη, απλά διαψεύστηκε οικτρά.

 

Παρά την είσοδο και του Μαρσελίνιο στο παιχνίδι, οι Περιστεριώτες δεν βρήκαν ποτέ ρυθμό και ο Λεβαδειακός δεν είχε να κάνει κάτι περισσότερο από το να διαχειριστεί το υπέρ του 2-0.

 

Και το έκανε με περίσσια άνεση, θα έλεγε κανείς, ενάντια στον Ατρόμητο, οι παίκτες του οποίου μείωσαν απλά στο 90'+3 με γκολ του Ναπολεόνι, αλλά ήταν πλέον αργά.

 

Ο Γιώργος Σπανός, λοιπόν, που είχε ζητήσει πριν λίγες μέρες το 3 στα 3 έως το τέλος του πρωταθλήματος, πικράθηκε, τα πλέι οφ απομακρύνονται και στη Λιβαδειά έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν για τη σχεδόν βέβαιη πια παραμονή.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τριτσώνης του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τον Ευθυμιάδη του Συνδέσμου Πιερίας και τον Φραγκιαδάκη του Συνδέσμου Δωδεκανήσου.

 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Στάθης, Τομάς, Κώτσιος, Μιλιάζες, Πίντερ (46' Μαχαίρας), Πελέ, Μπουσταμάντε (67' Τριποτσέρης), Πουλίδο (90' Μιλοσάβλιεφ), Μάντζιος, Γιακουμάκης.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κατσουράνης, Κούρος, Αγκουαζί, Γκαρσία (75' Μπρίτο), Ναπολεόνι, Ούμπιντες, Γεωργίου (46' Μαρσελίνιο), Παπάζογλου (62' Καράσκο).

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR