Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 19:41

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Με φιλικά ματς γιόρτασε την άνοδο, παίζοντας για "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Με φιλικά ματς γιόρτασε την άνοδο, παίζοντας για "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

Με δύο φιλικές αναμετρήσεις, που διεξήχθησαν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, ο Πανθουριακός γιόρτασε την άνοδό του στην Α' τοπική.


Τα φιλικά, που έγιναν στο πλαίσιο ενός τουρνουά, είχαν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα πήγαν στο σύλλογο "Το Χαμόγελο του Παιδιού".
Το πρώτο παιχνίδι ήταν ανάμεσα στον πρωταθλητή της Α1 Πανθουριακό και το Μεσσηνιακό και στο δεύτερο φιλικό αναμετρήθηκαν οι παλαίμαχοι του Πανθουριακού και οι φίλοι του προέδρου της ομάδας Αγαθοκλή Χριστόπουλου. Η πρώτη αναμέτρηση έληξε ισόπαλη χωρίς γκολ, ενώ στη δεύτερη νικητές αναδείχθηκαν οι φίλοι του προέδρου του Πανθουριακού κ. Χριστόπουλου.

Οι βραβεύσεις

Πριν την έναρξη του δεύτερου αγώνα, ο πρόεδρος του Πανθουριακού απένειμε τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο, στον επίτιμο πρόεδρο της "Μαύρης Θύελλας" Λυκούργο Γαϊτανάρο, στον επί σειρά ετών αρχηγό του Πανθουριακού Παναγιώτη Γεωργαντά (απουσίαζε και την πλακέτα πήρε ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Αργυρόπουλος) και στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Αθηναϊκού Γιώργο Ζώταλη. Τις απονομές προλόγισε ο φίλος του προέδρου κ. Χριστόπουλου, Πέτρος Μπουτσικάρης.
Σε ειδικό χώρο έξω από το γήπεδο υπήρχε κουμπαράς όπου όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν, αλλά και συμμετείχαν στο ποδοσφαιρικό τουρνουά έδινε όσα χρήματα ήθελε ο καθένας. Εκπρόσωπος από το σύλλογο "Το Χαμόγελο του Παιδιού" ήταν η Αναστασία Αλεβίζου, που συγκέντρωσε τα χρήματα.
 
Δήλωση Αγαθοκλή Χριστόπουλου

Σχετικά με τη γιορτή για την άνοδο, αλλά και την απόφαση να διατεθούν τα έσοδα από τα δύο παιχνίδια στο σύλλογο το "Χαμόγελο του Παιδιού", ο πρόεδρος του Πανθουριακού Αγαθοκλής Χριστόπουλος δήλωσε στο "Notos":
«Αναγνωρίζοντας τις δύσκολες εποχές λόγω της κρίσης αποφασίσαμε να συνδράμουμε έστω και στο ελάχιστο στην προσπάθεια του κοινωνικού φορέα "Το Χαμόγελο του Παιδιού". Ετσι τα έσοδα από τη διεξαγωγή των δύο αγώνων θα διατεθούν σε αυτό το φορέα. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διαιτητές που προσέφεραν την αμοιβή τους στο σκοπό αυτό, όπως επίσης και όλους τους φίλους της ομάδας "Φίλοι προέδρου", οι οποίοι έκαναν το ταξίδι για να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης».

Τα δύο φιλικά

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 0-0

Καλό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, κυρίως μετά το πρώτο 10λεπτο όπου οι ποδοσφαιριστές έχασαν αρκετές καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν και έτσι το ματς έληξε 0-0.
Από τις πιο αξιόλογες φάσεις ήταν αυτή που έγινε στο 26', τόσο με τον Σεφεράσι που έπιασε δυνατό σουτ, όσο και τον Κ. Γαβρά να αποσοβεί το γκολ με αξιόλογη επέμβαση.
Καλές φάσεις για γκολ έχασαν οι Ν. Μουλιάτος (17' σουτ), Εμμανουήλ (21'), Αναστασόπουλος (34') και Πουλάκος (48'). 
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιάννης Κουτσαναστάσης με βοηθούς διαιτητές την Σταματία Τσαούση και τον Μάριο Μανιατέα.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Νιάρχος, Τσώνης (40' Ράτσεβ), Φέστας, Πιχιγιόνι (31' Αναστασόπουλος), Κουρεντζής, Σεφεράσι (31' Καντούτσης), Παπαδημητρίου (50' Αναγνωστόπουλος), Ηλιόπουλος, Γ. Μουλιάτος, Χαρμπίλας, Ν. Μουλιάτος (40' Σπυρόπουλος).
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κ. Γαβράς, Πλάκου, Στ. Γαβράς, Πανταζής, Αρβανίτης, Σταματελόπουλος, Διον. Δημόπουλος, Εμμανουήλ (42' Κ. Δημόπουλος), Πουλάκος (49' Σούλα), Κουλόπουλος (57' Ντούλας), Κουρέας.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΥ - ΦΙΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 1-2

Οι φίλοι του προέδρου Αγαθοκλή Χριστόπουλου επικράτησαν με 2-1 των παλαιμάχων του Πανθουριακού.
Ηταν πιο ουσιαστικοί σε δύο από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έφτασαν στην επικράτηση, αν και το γκολ με το οποίο μείωσαν οι παλαίμαχοι της Πανθουριακού ήταν το καλύτερο της συνάντησης.
Το σκορ άνοιξε στο 18' ο Δέδες με ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 24' ο Δρούγας με φάουλ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Δύο λεπτά μετά ο Χρ. Χριστόπουλος με ξαφνικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα σχεδόν στο αριστερό "Γ" της εστίας του Νιάρχου και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Καλές ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Μπάλλας (22') και Φαββατάς (36').
Τον αγώνα διαιτήτευσε η Στ. Τσαούση με βοηθούς διαιτητές τους Ι. Κουτσαναστάση και τον Μ. Μανιατέα.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ: Ηλίας Φράγκος, Θεόδωρος Μανεσιώτης (37' Ηλίας Σπυρόπουλος), Γιώργος Φρουντζής (31' Βασίλης Σακκάς), Βασίλης Μουλιάτος, Παναγιώτης Γαλέας, Φίλιππος Μπάλλας, Αγαθοκλής Χριστόπουλος (31' Παναγιώτης Ντουφεξής), Χρήστος Χριστόπουλος, Γιάννης Φαββατάς, Χρήστος Κουδούνης (10' Γιάννης Κάππος), Γιάννης Φρουντζής.
ΦΙΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ: Γιώργος Νιάρχος, Θανάσης Κάϊας, Ραφαήλ Νικολόπουλος, Αλέξανδρος Μηνάς, Χρήστος Χριστόπουλος, Γιώργος Ζώταλης, Τάσος Χατζηαγγελής, Πέτρος Μπουτσικάρης, Αλέκος Δέδες, Μιχάλης Σαπουντζής, Παναγιώτης Δρούγας. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Βαγγέλης Γερώνυμος, Κώστας Μπούσγος, Αγαθοκλής Χριστόπουλος, Μιχάλης Παναγιώτου, Τάσος Μπουτσικάρης, Βασίλης Παπανίκος, Μανώλης Βουλκίδης, Λεωνίδας Μούργος, Μάνος Μηνάς.