Κυριακή, 10 Μάιος 2015 22:36

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2-3: Διπλό μετά από 4 μήνες!

Γράφτηκε από τον

Εκτός έδρας νίκη μετά από 4 ολόκληρους μήνες πήρε  η "Μαύρη Θύελλα" η οποία νίκησε 3-2 στο Λουτράκι την τοπική ομάδα σε ένα ματς που είχε λίγα πράγματα να επιδείξει στο πρώτο ημίχρονο, αλλά καταιγισμό τερμάτων στο δεύτερο ημίχρονο.


Η τελευταία φορά που είχε κερδίσει εκτός έδρας η Καλαμάτα ήταν στις 11 Ιανουαρίου, όταν στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής -με Κουρμπανά ακόμη στον πάγκο- είχε επικρατήσει με 1-0 του Μανδραϊκού. Μεσολάβησε ένας ολόκληρος γύρος χωρίς διπλό και χθες η Καλαμάτα πέτυχε μια εκτός έδρας νίκη, στο προτελευταίο της φετινό ματς για το πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 12' Δεν μέτρησε σωστά γκολ του Αμπαδιωτάκη που ήταν οφσάιντ, ενώ στο 14' είχαμε την πρώτη καλή στιγμή της Καλαμάτας με τον Νικολόπουλο να σουτάρει άουτ. Στο 20' το απευθείας χτύπημα φάουλ του Μαυρέλη έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το χτύπημα φάουλ του Νιφορόπουλου στο 28' για λογαριασμό της Καλαμάτας. Ο Γκαρμοίρης είχε ωραία επέμβαση στο σουτ του Νώτη στο 30' ενώ στο 36' ο Παπουτσής έκανε το γύρισμα στον Χατζησταύρου που πλάσαρε από κοντά όμως πρόλαβαν να κοντράρουν οι αμυντικοί της Καλαμάτας και απομακρύνθηκε ο κίνδυνος.
Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, ο Νικολόπουλος πλάσαρε στο 43' από καλή θέση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Συνολικά το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, με εξαίρεση το διάστημα 30-40' στο οποίο πίεσαν οι γηπεδούχοι.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν σαφώς πιο εύστοχοι με την Καλαμάτα πάντως να είναι ανώτερη σε αυτό το διάστημα και ειδικά μετά το 1-0.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 50' όταν από πάσα του Παπουτσή, ο Χατζηστάμου με πλασέ πέτυχε το 1-0.
Στο 53' μετά από μακρινή πάσα του Καλαντζή στον Ηλιόπουλο, αυτός κοντρόλαρε και με πλασέ πέτυχε το 1-1.
Στο 59' μετά από σουτ του Νικολόπουλου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Νώτη και καταλογίστηκε πέναλτι. Ο Καλαντζής το εκτέλεσε εύστοχα και πέτυχε το 1-2.
Στο 76' είχαμε επέλαση και σουτ του Ηλιόπουλου, απόκρουσε ο Κόντης και ο Καλαντζής πέτυχε με ωραίο πλασέ το 1-3.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3 με τον Σουσούνη στο 82' όμως οι Μεσσήνιοι κράτησαν τη νίκη.
ΛΟΥΤΡΑΚΙ:  Κόντης, Νώτης, Γκαρμοίρης, Σπέτσι (71' Σουσουνης), Μαυρέλης, Τσέκος, Παπουτσής, Χατζηστάμου, Αμπαδιωτάκης (78' Πέτρου), Διαμαντόπουλος, Ζερβός.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Γκαρμοίρης, Νιφορόπουλος (87' λ.τ. Κειτά), Μαρτίνος, Χριστοφιλέας, Λαζάρου, Κουντάνης (59' Δημητριάδης), Ηλιόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Βασιλόπουλος, Νικολόπουλος (90' Κακκαλής), Καλαντζής.

Ικανοποιημένος
ο Καβαλιέρης

Ο τεχνικός της Καλαμάτας Μιχάλης Καβαλιέρης τόνισε πως η ομάδα του αυτή τη φορά ήταν εύστοχη. «Είμαστε ευχαριστημένοι και το σημαντικό είναι ότι ήρθε παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Με εξαίρεση ένα 5λεπτο στο πρώτο μέρος που πιεστήκαμε, σε γενικές γραμμές ελέγξαμε το ματς. Ειδικά στο β' ημίχρονο βρήκαμε χώρους και καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες, κάτι που δεν είχαμε κάνει σε προηγούμενα ματς».
Οσον αφορά την συμμετοχή νεαρών παικτών στην 11άδα, ο Καβαλιέρης τόνισε πως η Καλαμάτα μπορεί να στηριχτεί στα περισσότερα από αυτά τα παιδιά τη νέα χρονιά.