Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 12:55

Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ: Εγκώμια Κατσίχτη για Κυπαρισσία - Κομπλέ και με πολύ κόσμο στο Περιστέρι

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ: Εγκώμια Κατσίχτη για Κυπαρισσία - Κομπλέ και με πολύ κόσμο στο Περιστέρι

Στους ρυθμούς του μπαράζ ανόδου με την Κυπαρισσία κινούνται τα πάντα στη Σπάρτη και γενικότερα στη Λακωνία εδώ και 10 ημέρες.


Παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση και πάνω απ' όλα ο κόσμος περιμένουν πως και πως αυτό το παιχνίδι, προσμένοντας τη νίκη ώστε να ανέβει η ομάδα τους στη Γ' εθνική κατηγορία.
Οσον αφορά τον κόσμο οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ζήτηση για τα εισιτήρια του αγώνα έχουν τεράστια ζήτηση και πως δεν θα φτάσουν τα 3000 που έχει ζητήσει η διοίκηση.
Εκτός από τους Σπαρτιάτες αλλά και τους άλλους Λάκωνες, δυναμική θα είναι και η συμπαράσταση από Λάκωνες που ζουν στην Αθήνα και σε γειτονικές περιοχές.
Ολα αυτά δεν επηρεάζουν την ομάδα που προετοιμάζεται δίχως προβλήματα για το κρίσιμο ματς της Κυριακής.
Ο τεχνικός Αργύρης Κατσίχτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του.
Η Σπάρτη θα αναχωρήσει το Σάββατο για την Αθήνα όπου θα διανυκτερεύσει και θα προπονηθεί σε γήπεδο της πρωτεύουσας.
Ο κ. Κατσίχτης σε δηλώσεις του στην "Ε" είπε για το παιχνίδι με την Κυπαρισσία: "Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και είμαστε αισιόδοξοι. Εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι σε πολιτισμένα πλαίσια,
όπως ήταν και τα δύο σε Κυπαρισσία και Σπάρτη που δεν συνέβη το παραμικρό, και ο καλύτερος να κερδίσει και να ανέβει κατηγορία.
Η Κυπαρισσία είναι πολλή καλή και σοβαρή ομάδα και τη σεβόμαστε. Είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και αυτό που ξέρει να παίζει το παίζει σωστά.
Μπορεί λόγω ονόματος και φανέλας να μας θεωρούν όλοι φαβορί, αλλά  ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία με την Κυπαρισσία και πιστεύω πως το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες".