Σάββατο, 13 Ιούνιος 2015 14:13

Εβγαλε διοίκηση και ξεκινά τον σχεδιασμό το Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον

Νέα διοίκηση απέκτησε η ομάδα του Διαβολιτσίου που η οποία ξεκίνησε άμεσα τον σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία θα την βρει και πάλι στην Α' τοπική.


Η γενική συνέλευση έγινε το περασμένο Σάββατο στο Πνευματικό Κέντρο Διαβολιτσίου. Πραγματοποιήθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός και ακολούθησε εκλογή νέας διοίκησης με τον Δημήτρη Δασκαλόπουλο (φωτό) να παίρνει για μία ακόμη χρονιά την θέση του προέδρου.
Την διοίκηση συμπληρώνουν ακόμη οι Βασίλης Κανέλλος (αντιπρόεδρος), Κώστας Αντωνακόπουλος (γεν. γραμματέας), Περικλής Τασσιόπουλος (ταμίας),
Δημήτρης Παπασπυρόπουλος, Νίκος Αντωνακόπουλος (υπεύθυνοοι υλικού),
Λένα Θεοδωροπούλου (υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων), Παναγιώτης Παπαδόγιαννης (μέλος), Ελένη Αντωνακοπούλου, Λίτσα Μπιρμπιλοπούλου, Δημήτρης Παπασπυρόπουλος (μέλη - υπεύθυνοι ακαδημιών).
Την θέση του γενικού αρχηγού ανέλαβαν οι Σωτήρης Δημάκης και Γιάννης Κανέλλος.
Επιπλέον ορίστηκε για πρώτη φορά επιτροπή μεταγραφών την οποία απαρτίζουν οι Δ. Δασκαλόπουλος, Β. Κανέλος, Π. Τασιόπουλος, Ε. Αντωνακοπούλου, Σ. Δημάκης.
Ακολούθησε ενημέρωση για την οργάνωση και τις προοπτικές όλων των τμημάτων του συλλόγου.
Στην συνέχεια ο πρόεδρος της ομάδας αφού ευχαρίστησε όλους για το έργο που πρόσφεραν από το πόστο τους τις χρονιές που πέρασαν, δήλωσε ευχαριστημένος που κανένας δεν θέλησε να αφήσει τη θέση του και έτσι ο Α.Ο.Δ. θα εχει για αλλα δύο χρόνια μια ισχυρή διοίκηση! Τελειώνοντας ευχύθηκε σε ολα τα μέλη του συμβουλίου καλή δύναμη και ανανέωσε το ραντεβού του με τους συνεργάτες του για την 1η συνέλευση του νέου Δ.Σ. οπου και θα συζητηθουν τα θεματα που απασχολούν την ομαδα, όπως η διορτάνωσςη πανηγυριού τον Ιούλιο και ο σχεδιασμός και η οργάνωση όλων των τμημάτων για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Διοργανώνει σήμερα τουρνουά για τον
Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλο

Η ομάδα του Διαβολιτσίου θα διοργανώσει και φέτος τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στη μνήμη του Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο στις 5 μ.μ. το γήπεδο του Διαβολιτσίου.
Θα συμμετάσχουν 6 ομάδες και συγκεκριμένα οι ΑΟ Διαβολιτσίου, Δαναός Καλαμάτας, Πάμισος, Εθνικός Μελιγαλά, Πράσινα Πουλιά και Πανιώνιος Μεγαλόπολης.
Θα δοθούν αναμνηστικά σε όλους τους αθλητές και έπαθλα στους νικητές! Φέτος και για πρώτη χρονιά η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Οιχαλίας!