Τρίτη, 16 Ιούνιος 2015 20:41

Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ: "Οτι χάσαμε πέρυσι, το κερδίσαμε φέτος", λέει στο "Ν" ο Ηλίας Αναστασάκος

Γράφτηκε από τον

Μετά από δύο και πλέον δεκαετίες η Σπάρτη επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες και όλη η πόλη πανηγύρισε την Κυριακή το βράδυ την άνοδο στη Γ' εθνική. 

Ο Ηλίας Αναστασάκος, ο παίκτης που ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή στο μπαράζ με τη Κυπαρισσία (3-2), αφού αναγνώρισε την αξία της πρωταθλήτριας Μεσσηνίας είπε στο "Ν". "Συγχαρητήρια στην Κυπαρισσία. Για τη Σπάρτη ξεκινά μια καινούρια μέρα και εύχομαι αυτό που έγινε σήμερα (σ.σ. την Κυριακή) να είναι μόνη η αρχή. Ηταν πολύ δύσκολο να ανατρέψουμε το σκορ. Οτι χάσαμε πέρυσι, το κερδίσαμε φέτος". Από την πλευρά του ο τεχνικός της Σπάρτης Αργύρης Κατσίχτης δήλωσε: "Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές. Το πίστεψαν και είχαν τα κουράγια να ανατρέψουν το σκορ, δείχνοντας την ποδοσφαιρική τους αξία και ποιότητα. Στο ποδόσφαιρο θέλει και βέβαια ρέντα, αλλά είμαστε και ικανοί. Αν έχουμε αυτό τον κόσμο μαζί μας, δεν φοβόμαστε τίποτα. Η Κυπαρισσία πέτυχε κάτι πολύ σπουδαίο φέτος". 

Η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας βράβευσε την Σπάρτη

Με σύνθημα «ένας νομός μια ομάδα»,  η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Ντία  Τζανετέα υποδέχτηκε και τίμησε χθες  στο Διοικητήριο την Α.Ε. Σπάρτης  για την άνοδο της στην  Γ Εθνική κατηγορία. Η κα Τζανετέα τόνισε ότι η Σπάρτη είναι μια πόλη με ιδιαίτερο ειδικό βάρος όπου το ευ αγωνίζεσθαι ήταν τρόπος ζωής και ζήτησε από τους παίκτες και τους συντελεστές της ομάδας να συνεχίσουν να αγωνίζονται με δυναμισμό, ήθος και σεβασμό στο αθλητικό ιδεώδες για να μπορέσουν να εμπνεύσουν τις νέες γενιές. Η κα Τζανετέα παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της ομάδας. Γιάννη Βουζιώτη στον προπονητή. Αργύρη Κατσίχτη και στον αρχηγό της ομάδας. Παναγιώτη Τσούκλη και δεσμεύτηκε ότι η  Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στη νέα αυτή διαδρομή της. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και μέλος της διοίκησης της ομάδας. Χαράλαμπος Σκούρος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου. Ηλίας Στρατηγάκος και οι περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Ιωάννης Τζεφεράκος και Παναγιώτης Καρράς.