Τετάρτη, 17 Ιούνιος 2015 14:27

Πωλείται ο Παναιγιάλειος

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε αναζήτηση νέου ιδιοκτήτη βρίσκονται πλέον οι άνθρωποι που «τρέχουν» τον Παναιγιάλειο, καθώς ο -μέχρι εχθές- πρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Ρέλλας, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον ιστορικό σύλλογο.

Σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε ο κ Ρέλλας, ανακοίνωσε ότι πρόκειται για ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, η οποία ελήφθη μετά την εξασφάλιση της παραμονής στην Football League.

«Αποχωρώ, η απόφασή μου είναι οριστική. Είμαι ανοιχτός σε όποιον ενδιαφέρεται. Αφήνω τον Παναιγιάλειο με μηδέν χρέη και αδειοδοτημένο για τη Β’ Εθνική της νέας σεζόν. Εγώ είμαι οριστικά παρελθόν. Η ομάδα πέτυχε το στόχο της, που ήταν η παραμονή, με αξιοπρέπεια και αξιοπιστία», είπε χαρακτηριστικά ο κ Ρέλλας και πρόσθεσε: «Θα είναι η ευτυχέστερη μέρα στη ζωή μου να βρεθεί διάδοχη κατάσταση. Εγώ θα είμαι δίπλα στην ομάδα. Εφόσον υπάρξει ενδιαφερόμενος, θα τα βάλουμε όλα στο τραπέζι και δεν είμαι αρνητικός για να θέσω εμπόδια. Πολύ φοβάμαι ότι του χρόνου θα αποχωρήσουν πολλές ομάδες αν δεν υπάρξει ουσιαστική λύση στα οικονομικά της κατηγορίας. Εγώ αποχωρώ γιατί θέλω να μείνω όπως τώρα. Δεν θέλω να σκέφτομαι καν τον εαυτό μου σε μια ομάδα όπου θα αναγκαστώ να κάνω εκπτώσεις».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ