Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 09:50

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ανανέωσαν οι φοιτητές Μουστάκας, Φωτιάδης - ψάχνουν τερματοφύλακα

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ανανέωσαν οι φοιτητές Μουστάκας, Φωτιάδης - ψάχνουν τερματοφύλακα

Σε έντονη κινητικότητα βρίσκεται αυτές τις ημέρες η νέα διοίκηση του Εθνικού Μελιγαλά έχοντας ως στόχο να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.


Ετσι μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Καλόμαλο, ξεκίνησαν τις επαφές με παίκτες για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Η αρχή γίνεται με τους ποδοσφαιριστές που ήταν και τη σεζόν που τελείωσε στο ρόστερ της ομάδας και στη συνέχεια, θα προχωρήσουν και σε κινήσεις ενίσχυσης.
Χθες αργά το μεσημέρι είχαμε τις πρώτες ανανεώσεις, καθώς επήλθε συμφωνία με τους φοιτητές Αρι Μουστάκα και Φώτη Φωτιάδη. Ο Μουστάκας είναι 21 ετών και τη χρονιά που έφυγε έπαιξε σε 27 παιχνίδια (συνολικά 2.299 λεπτά). Ο Φωτιάδης είναι 20 ετών και είχε 26 συμμετοχής (συνολικά 1.883 λεπτά) και σημείωσε 6 γκολ. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν συζητήσεις και με τους υπόλοιπους παίκτες που αγωνίστηκαν φέτος στην ομάδα ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοι θα συνεχίσουν και ποιοι θα αποχωρήσουν.
Παράλληλα με τις συζητήσεις για τις ανανεώσεις, διοίκηση και προπονητής έχουν ξεκινήσει τις επαφές για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα νεαρού σε ηλικία ο οποίος να παραμείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα. Στην ομάδα επιστρέφει ο 22χρονος τερματοφύλακας Τάσος Χριστόπουλος, ο οποίος είχε δοθεί δανεικός για ένα εξάμηνο (από τον Ιανουάριο) στον Αστέρα Αρφαρών. Ομως ο Χριστόπουλος θα πάει φαντάρος το Σεπτέμβριο και δεν αποκλείεται, αν κριθεί απαραίτητο, να αποκτηθεί και άλλος τερματοφύλακας, ώστε μαζί με τον έμπειρο Ζαχαρία Αθανασόπουλο, να είναι οι τρεις υπερασπιστές της εστίας του Εθνικού την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Οσον αφορά τις αποχωρήσεις για την ώρα παρελθόν για την ομάδα του Μελιγαλά αποτελεί ο 21χρονος τερματοφύλακας Σωτήρης Καστριτσέας.
Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες κινήσεις για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά με παίκτες σε όλες τις θέσεις και σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Γιώργου Καλόμαλου.

Η γυναικεία ομάδα

Σε καλό δρόμο βρίσκεται και ο σχεδιασμός για την δημιουργία γυναικείας ομάδας, όπως είχαν εξαγγείλει μετά τη συγκρότηση σε σώμα τα μέλη της νέας διοίκησσης. Ηδη οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει να τρέξουν τα θέματα που αφορούν το γυναικείο τμήμα βρίσκονται σε συχνή επαφή με την ΕΠΟ, αλλά και με άλλα σωματεία της Πελοποννήσου, ώστε να συγκεντρώσουν στοιχεία για να λειτουργήσει η ομάδα σε σωστές βάσεις.

Οικονομική ενίσχυση

Εδώ και λίγες ημέρες η επιτροπή που συσταθεί από τη διοίκηση και ασχολείται με θέματα  που αφορούν τις εκδηλώσεις της Εθνικού, ήδη σχεδιάζουν τις κινήσεις τους για το πανηγύρι, που γίνεται στο Μελιγαλά το διήμερο 19-20 Ιουλίου. Πρόκειται για πανηγύρι, που σκοπό έχει την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.
Π.Π.