Τετάρτη, 24 Ιούνιος 2015 08:55

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Περιμένουν την απόφαση του Στ. Παπαδόπουλου…

Γράφτηκε από τον

Το κεφάλαιο Σταύρος Παπαδόπουλος παραμένει ανοικτό για την "Μαύρη Θύελλα" και στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο περιμένουν την απόφαση του πρώην προέδρου για το αν και με ποιο τρόπο θα εμπλακεί φέτος με την "Μαύρη Θύελλα".


Ο κ. Παπαδόπουλος παρότι την περασμένη εβδομάδα με δηλώσεις του κάλεσε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με την ομάδα, στις συνομιλίες του με τους «μελανόλευκους» δεν απέκλεισε τίποτα. Για αυτό και ο Ράλλης με τους συνεργάτες του περιμένουν την τελική του απόφαση, η οποία θα έχει παρθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Το βέβαιο είναι πως ο Παπαδόπουλος το σκέφτεται και εξετάζει κάποια δεδομένα. Το αν θα θελήσει να πάρει την ομάδα ή απλά να βοηθήσει την διοίκηση Ράλλη δεν είναι ξεκάθαρο. Δεν αποκλείεται ακόμη να αποφασίσει να μην ασχοληθεί καθόλου.
Σε κάθε περίπτωση το θέμα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει σε μια από τις επόμενες κουβέντες που θα έχει με τον Ράλλη, εντός της εβδομάδας.
Παρότι άνθρωποι που έχουν μιλήσει τις τελευταίες μέρες με τον κ. Παπαδόπουλο θεωρούν πολύ πιθανή την εμπλοκή του, τίποτα δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί σίγουρο.