Σάββατο, 01 Αύγουστος 2015 09:04

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Χαμηλοί τόνοι στην πρεμιέρα

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Χαμηλοί τόνοι στην πρεμιέρα

Την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν έκανε χθες το απόγευμα ο Εθνικός στο Δημοτικό Στάδιο του Μελιγαλά, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Καλόμαλου και του συνεργάτη του Αλέκου Δέδε, ο οποίος έχει και την τεχνική καθοδήγηση των τμημάτων υποδομής.

Ετσι στο γήπεδο μαζί με την ανδρική ομάδα, μπήκε και η παιδική.
Ο Γ. Καλόμαλος συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον πάγκο του Εθνικού που προχώρησε σε αξιόλογες μεταγραφές στο θερινό παζάρι. Τα νέα πρόσωπα στην "πρώτη" ήταν οι Πάρις Καλλιντέρης, Αγγελος Μπαστακός, Βασίλης Πανταζής, Τάκης Καρατζούλιας, Κώστας Κανελλόπουλος, Παναγιώτης Σταθόπουλος και Τάσος Χριστόπουλος.
H ενίσχυση όμως δεν έχει ολοκληρωθεί, μιας και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τέσσερις ακόμα μεταγραφές με σκοπό να παρουσιαστεί η ομάδα ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.
Ο πρόεδρος Βασίλης Σακκάς μιλώντας στους παίκτες είπε ότι η διοίκηση θα προσπαθήσει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της και ζήτησε μια ήρεμη χρονιά.
Τόνισε τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν πλέον σε πολλές ιστορικές ομάδες, όπως η Καλαμάτα και στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Γ. Καλόμαλου λέγοντας ότι είναι νέος, εργατικός και γι' αυτό η συνεργασία είναι για δύο χρόνια, ώστε να έχει και την ευθύνη για την πορεία του συλλόγου.
Η ομάδα του Μελιγαλά θα προσπαθήσει τη νέα σεζόν  να μείνει άνετα στην Α' τοπική και παράλληλα να αναδείξει τους μικρούς σε ηλικία παίκτες.

Το ρόστερ

Καλλιντέρης, Σταθόπουλος, Χριστόπουλος, Θανόπουλος, Κανελλόπουλος, Μπαστακός, Καρατζούλιας, Μουστάκας, Χ. Γεωργόπουλος, Φωτιάδης,  Καραγιάννης, Πανταζής, Λάγιος, Μουρούσιας, Κ. Κανελλόπουλος, Σαραντόπουλος, Κοψαχείλης, Σταθούλης.