Τρίτη, 18 Αύγουστος 2015 17:58

Oριστικό: Στη Σούπερ Λιγκ ο Λεβαδειακός, έπεσε η Κέρκυρα!

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Oριστικό: Στη Σούπερ Λιγκ ο Λεβαδειακός, έπεσε η Κέρκυρα!

Η Κέρκυρα στη Football League, ο Λεβαδειακός στην Super League! Η  απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ κοινοποιήθηκε στους «Φαίακες» και... τους ρίχνει κατηγορία!


Παρότι αρχικά στην Κέρκυρα προέκυπτε συγκρατημένη αισιοδοξία για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, η απόφαση κοινοποιήθηκε και είναι καταδικαστική!
Οι Φαίακες κατέθεσαν έγγραφα τα οποία στις προηγούμενες επιτροπές δεν είχαν φτάσει, θεωρώντας πως θα αλλάξουν τα δεδομένα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό και έτσι είναι πλέον οριστικό.
Η Κέρκυρα θα αγωνιστεί στην Football League και ο Λεβαδειακός θα πάρει τη θέση της στην Σούπερ Λιγκ!

Αναλυτικά η απόφαση

«Σας ενημερώνουμε ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκδίκασε σήμερα την προσφυγή της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη κατά της υπ' αριθμόν 67/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων ΕΠΟ.
Με την υπ' αριθμόν 97/18-8-2015 απόφασή της απέρριψε την την προσφυγή κατά της προσβαλλόμενης υπ’ αριθμόν 67/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Διατάσσει την κατάπτωση του καταβληθέντος από την προσφεύγουσα παραβόλου. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριό του στην Αθήνα στα γραφεία της ΕΠΟ. στις 18 Αυγούστου 2015, χωρίς την παρουσία των διαδίκων και των πληρεξουσίων δικηγόρων τους».

Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ