Τρίτη, 18 Αύγουστος 2015 19:08

Ακατάλληλο το στέγαστρο στο γήπεδο Ασπροχώματος

Γράφτηκε από τον

Ακατάλληλο και επικίνδυνο είναι το στέγαστρο που έχει τοποθετηθεί στην κερκίδα του γηπέδου Ασπροχώματος!


Αυτό διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο που έκανε το Δ.Σ. του Α.Ο. Ασπροχώματος με ειδικούς, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η κατασκευή είναι πρόχειρη, ακατάλληλη και επικίνδυνη και πως το ποσό που δαπανήθηκε δεν ανταποκρίνεται στην παραπάνω κατασκευή.
Υπάρχει δε μεγάλος κίνδυνος να καταρρεύσει με έναν μεγάλο αέρα, φαινόμενο το οποίο είναι συχνό στην περιοχή με απρόβλεπτες συνέπειες για τη σωματική ακεραιότητα θεατών και αθλητών.
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ασπροχώματος έχει ενημερώσει το δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα εγγράφως για το γεγονός αυτό προκειμένου να παρέμβει προσωπικά για να λυθεί το πρόβλημα.
Σύμφωνα με την διοίκηση της ομάδας του Ασπροχώματος και οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου διαπίστωσαν την ακαταλληλότητα του στέγαστρου και την προχειρότητα της κατασκευής
Οι άνθρωποι του Δ.Σ. του Α.Ο. Ασπροχώματος αναμένουν την παρέμβαση και τη διόρθωση στο εν λόγω στέγαστρο (την κατασκευή είχε αναλάβει ο αθλητικός φορέας), ενόψει και της έναρξης του νέου πρωταθλήματος τονίζοντας ότι καμία ευθύνη δεν φέρουν σε περίπτωση τυχόν ατυχήματος, πράγμα το οποίο απεύχονται.