Τετάρτη, 19 Αύγουστος 2015 20:05

Ανταγωνιστικό Ατρόμητο υπόσχεται ο Γρηγορίου

Γράφτηκε από τον

Η σούπερ ενισχυμένη μεταγραφικά Φενέρμπαχτσε μπορεί να θεωρείται γκραν φαβορί στη διπλή μονομαχία με τον Ατρόμητο που θα κρίνει ποιος εκ των δύο θα συνεχίσει στ6ους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θεωρεί πως οι Περιστεριώτες είναι χαμένοι από... χέρι.

 

«Για μας αποτελεί τεράστια πρόκληση και χαρά το αυριανό (σ.σ. 20/8) ματς. Θα θέλαμε μετά την πρόκρισή μας με την ΑΪΚ να ήταν πιο ευνοϊκή κλήρωση, αλλά επαναλαμβάνω ότι είναι χαρά μας να υποδεχτούμε στο Περιστέρι το μεγαλύτερο αντίπαλο που έχει κληρωθεί ποτέ ο Ατρόμητος στην ιστορία του. Ο στόχος μας είναι να μπορέσουμε να δώσουμε ενδιαφέρον και στα δύο ματς αρχής γενομένης από το αυριανό και να έχει ενδιαφέρον και το δεύτερο» δήλωσε αρχικά ο προπονητής των "κυανόλευκων" και συμπλήρωσε: «Τα παιδιά το θέλουν πολύ από την αρχή της προετοιμασία. Ο στόχος μας ήταν να προκριθούμε στους ομίλους του Europa League, υπάρχει φαβορί στις μεταξύ μας αναμετρήσεις, αλλά για μένα οι παίκτες μου είναι ανώτεροι και πιστεύω ότι θα είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί.
Δύο πράγματα πρέπει να συμβούν: να πιάσεις μεγάλη απόδοση και ο αντίπαλος να μην βρεθεί σε καλή μέρα. Ευελπιστούμε ότι έτσι θα γίνει. Εκτός από μυαλό χρειάζεται και πολύ τακτική, αναλύσαμε τον αντίπαλό μας, δουλέψαμε σε αρκετά πράγματα κι αν μη τι άλλο στα προηγούμενα ματς τα παιδιά έκαναν αυτά που είπαμε. Θέλουμε 90 λεπτά να θυσιαστεί ο ένας για τον άλλον, να βγει αυτό σε ομαδικό επίπεδο μέσα στο παιχνίδι».

 

ΠΗΓΗ: SDNA.GR