Σάββατο, 22 Αύγουστος 2015 23:38

Θριαμβευτική επιστροφή για ΑΕΚ, 3-0 τον Πλατανιά

Γράφτηκε από τον

Για περίπου δύο χρόνια, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ ονειρεύονταν την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια και η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα φρόντισε να αποζημιώσει τους περίπου 25.000 φιλάθλους, που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου (22/8).

 

 

Στο α’ ημίχρονο μπορεί να παρουσίασε μέτρια εικόνα, αλλά φρόντισε να βάλει τις βάσεις μίας εύκολης νίκης με 3-0 επί του Πλατανιά για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας. Ο Βάργκας έδωσε το προβάδισμα και στο β’ 45λεπτο οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ό,τι μπορούσαν για να ξεσηκώσουν τον κόσμο.

 

Με τον Πλατέλλα κορυφαίο και ορμητική εμφάνιση, η Ένωση έφτασε σε ένα χορταστικό τρίποντο με τέρματα των Γκάλο και Αραβίδη. Όταν πήραν μπροστά… οι μηχανές, ήταν εντυπωσιακή με ωραίες εμπνεύσεις, ενώ και το ντεμπούτο του Μπουονανότε σκόρπισε υποσχέσεις για το μέλλον.

 

Το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου από την πλευρά του, άντεξε για ένα ημίχρονο, αλλά όταν η ΑΕΚ ανέβασε στροφές, απλώς παραδόθηκε. Αναμφίβολα, ήταν ένα καλό μάθημα για τους Κρητικούς, που σαφώς και θα πρέπει να δείξουν καλύτερη εικόνα στη συνέχεια.

Ρέφερι ήταν ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας). Βοηθοί οι Τάτσης (Ηπείρου) και Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), ενώ τέταρτος ο Παππάς (Αθηνών).

 

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Μπαρόχα, Γκάλο, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Σιμόες (75’ Μπουονανότε), Γιόχανσον, Πλατέλλας, Αραβίδης, Βάργκας (65’ Ανάκογλου), Τζιμπούρ (52’ λ.τ. Μπαρμπόσα).

 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Μπανανά, Σελίν (70’ λ.τ. Γουνδουλάκης), Γκνιάτιτς, Στανισλάβλεβιτς, Μαχαμάτ, Γκόμες Τζίλβαν (55’ Ντίνας), Μενδρινός (55’ Τσουράκης), Ανγκούλο.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR