Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2015 17:03

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-4: Πρόκριση με ανατροπή - Με 10 παίκτες από το 24' οι γηπεδούχοι

Γράφτηκε από τον

Με επιβλητικό σκορ (1-4) ο Πανθουριακός επικράτησε μέσα στα Αρφαρά του τοπικού Αστέρα και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του κυπέλλου.


Οι γηπεδούχοι αν και πήραν προβάδισμα στο σκορ, στη συνέχεια έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Β. Τσιλίκου και στη συνέχεια έγινε πιο δύσκολο το έργο τους για να υλοποιήσουν το στόχο τους.
Ο Πανθουριακός, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να αντιδράσει και εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω να φτάσει στη νίκη με το ευρύ 4-1.
Το σκορ άνοιξε στο 16' ο Μπούρας με απευθείας φάουλ λίγο έξω από την περιοχή. Στο 36' ο Γ. Μουλιάτος με πλασέ "έγραψε" το 1-1. Στο 53' ο Ν. Μουλιάτος με εκπληκτική ενέργεια απέφυγε έναν αμυντικό και με διαγώνιο σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα της Θουρίας κάνοντας το 1-2. Στο 79' ο Γ. Μουλιάτος με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-3. Στο 85' ο Παπαδημητρίου με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Νιάρχο και διαμόρφωσε το τελικό 1-4.
Ο Αστέρας Αρφαρών αναγκάστηκε από το 24' να παίξει με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Β. Τσίλικος γιατί εξύβρισε τον διαιτητή Μπλάνα. Νωρίτερα ο επιθετικός του Αστέρα είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα γιατί κλότσησε την μπάλα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Μπλάνας, Σερεμέτης, Ι. Γιαννέτσος.
ΑΡΦΑΡΑ: Νιάρχος, Κ. Φέστας, Μπούρας, Χαραλαμπόπουλος, Ηλ. Καπόγλης, Στ. Φέστας, Ψωμάρας, Γιαννακούτζος (80' Κάρτσωνας), Β. Τσίλικος (67' Γιαννακόπουλος), Γ. Τσίλικος, Π. Καπόγλης.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κατσαρέας, Παντσιώτης, Χαρμπίλας, Ρ. Σεφεράσι, Πιχιγιόνι, Καράμπελας, Γ. Μουλιάτος, Ηλιόπουλος, Δωδέκατος (78' Κωνσταντόπουλος), Ν. Μουλιάτος, Αλ. Σεφεράσι (65' Βιδάκης, 84' λ.τρ. Παπαδημητρίου).