Πέμπτη, 17 Σεπτέμβριος 2015 18:18

ΔΩΡΙΟ: Θεωρούν άδικο το 3-0 από Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον

Με… άδεια χέρια έφυγε το περασμένο Σάββατο από την Καλαμάτα το Δώριο, καθώς ηττήθηκε 3-0 από το Μεσσηνιακό στην πρεμιέρα της Α' τοπικής.

Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πάντως καλά και σύμφωνα με τον Γιάννη Αντωνόπουλο, αδικούνται από την έκταση του σκορ.
"Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο για την προσπάθεια που κάναμε. Είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο, όπου αν εξαιρέσουμε μια φάση που έκανε ο Μεσσηνιακός στο 6ο λεπτό, δεν απειληθήκαμε και είχαμε ευκαιρίες να προηγηθούμε. Μας αποσυντόνισαν στη συνέχεια οι αναγκαστικές αλλαγές και μετά την αποβολή έγιναν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ηταν το πρώτο παιχνίδι, το ξεχνάμε και κοιτάμε τον Εθνικό", λέει στο "Ν' ο προπονητής του Δωρίου.
Η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη λόγω των εκλογών. Γι' αυτό και το Δώριο θα δώσει δύο φιλικά ματς. Αύριο με το Καλό Νερό και την Κυριακή με τον Διαγόρα Κοπανακίου. Αμφότερα είναι εντός έδρας και θα ξεκινήσουν στις 5.30 το απόγευμα.
Για το γειτονικό ντέρμπι με τον Εθνικό εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Τσαμπούρης, ενώ κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή των τραυματιών Γεωργακόπουλου και Γκρίτζαλη.