Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2015 09:34

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Τελευταίο φιλικό σήμερα στην Τρίπολη με Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον

Το τελευταίο της φιλικό ματς πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα δώσει σήμερα η "Μαύρη Θύελλα". Η Μεσσηνιακή ομάδα θα ταξιδέψει στην Τρίπολη όπου στις 5.30 μ.μ. θα φιλοξενηθεί από τον Παναρκαδικό.

Έτσι ο Κώστας Κλάδης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του απέναντι σε μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας την οποία θα βρει στο δρόμο της και στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής. Ο Παναρκαδικός μάλιστα είναι αρκετά ενισχυμένος και αναμένεται να είναι και φέτος αρκετά δυνατός.
Στο σημερινό ματς ο Κλάδης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες και θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα για να βγάλει τα συμπεράσματα που θέλει.
Μετά το φιλικό με τον Παναρκαδικό η Καλαμάτα θα μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με την Δόξα Νέας Μανωλάδας στο γήπεδο του Μεσσηνιακού στις 27 Σεπτεμβρίου.
Ο Μεσσήνιος τεχνικός θεωρεί ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα ώστε να διεκδικήσει με τον καλύτερο τρόπο το τρίποντο απέναντι στην ομάδα της Ηλείας.
Οι «μελανόλευκοι» ήδη κάνουν τα πλάνα τους για το ματς με την Δόξα, το οποίο αναμένουν αρκετά δύσκολο μιας και η Δόξα διαθέτει μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας.
Όσον αφορά την αποστολή του σημερινού φιλικού αποτελείται από 26 παίκτες. Συγκεκριμένα στην Τρίπολη θα ταξιδέψουν οι Θωμάς, Γκαρμοίρης, Διαμαντής, Ιλιεφ, Δούμουρας, Λέγκα, Κακαλής,  Νινιός, Καραλής, Χαλκιαδάκης, Μπινιχάκης, Λίπι, Κουντάνης, Γαλανόπουλος, Αριστομενόπουλος, Πιτσιλής, Γιακουμής, Καμένος, Κωνσταντινίδης, Βασιλόπουλος, Νικολόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Κερμενίδης, Κραστότσεφ, Αθανασόπουλος, Τορεζάνι.