Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2015 13:58

Εμπάργκο των Ρώσων στους Τούρκους και στο ποδόσφαιρο!

Γράφτηκε από τον
Εμπάργκο των Ρώσων στους Τούρκους και στο ποδόσφαιρο!

Ούτε το ποδόσφαιρο γλιτώνει από την οργή του Βλάντιμιρ Πούτιν για οτιδήποτε σχετίζεται με την Τουρκία. Απαγορεύονται μεταγραφές Τούρκων παικτών στο ρωσικό πρωτάθλημα! 



Οι τεταμένες σχέσεις ανάμεσα σε Ρωσία και Τουρκία δεν αφήνουν ανεπηρέαστο το ποδόσφαιρο. Η ρωσική κυβέρνηση μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την κατάρριψη του αεροσκάφους θεσπίζει νέους αυστηρούς κανονισμούς προκειμένου να αποτρέψει συλλόγους της χώρας να προχωρήσουν στις μεταγραφές Τούρκων ποδοσφαιριστών!

«Εάν κάποια ομάδα θέλει να αποκτήσει Τούρκους ποδοσφαιριστές κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου δεν θα μπορέσει να το κάνει», δήλωσε ο Ρώσος υπουργός αθλητισμού Βιτάλι Μούτκο.

Παράλληλα το αρμόδιο υπουργείο συνιστά στις ρωσικές ομάδες να μην πραγματοποιήσουν την χειμερινή προετοιμασία τους επί τουρκικού εδάφους ζητώντας να ακυρώσουν τις κρατήσεις τους, κάτι που ήδη έχει εισακουστεί από συλλόγους όπως Λοκομοτίβ Μόσχας, Σπαρτάκ Μόσχας και Κράσνονταρ.

«Όλοι οι Τούρκοι ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαια θα συνεχίσουν να αγωνίζονται. Στο μέλλον δεν θα είναι εδώ, αλλά όσα τα συμβόλαια του βρίσκονται σε ισχύ δεν θα τεθεί ζήτημα αποχώρησης τους», τονίστηκε χαρακτηριστικά. 

Πηγή: gazzetta.gr