Παρασκευή, 23 Οκτώβριος 2015 17:05

Στήριγμα η Λίμερικ, κερδίζει η Νασιονάλ Μαδέιρα

Γράφτηκε από τον

Ακόμη ένα ευρωπαϊκό τριήμερο ολοκληρώθηκε και μπαίνουμε εκ νέου σε ρυθμούς πρωταθλημάτων.

Παρασκευή σήμερα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει παιχνίδια από Ιρλανδία, Πορτογαλία, Γαλλία και Μεξικό, αλλά και από την Euroleague! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, αλλά και να μάθετε όλους τους τρόπους κατάθεσης στις στοιχηματικές εταιρίες, όπως, για παράδειγμα, τη viva payments.

Δε χάνει η Λίμερικ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Ιρλανδία και την αναμέτρηση Λίμερικ – Σάμροκ Ρόβερς, στην οποία θα πάμε με το «1Χ» σε απόδοση 2.00. Η Λίμερικ δε σκόραρε μετά από δέκα αγωνιστικές και μοιραία δεν πήρε κάτι από το ματς με την Ντέρι (ήττα 0-2), χάνοντας μεγάλη ευκαιρία απέναντι σε έναν ουσιαστικά αδιάφορο αντίπαλο να πάρει το «τρίποντο» και να βγει από την ζώνη του υποβιβασμού. Θέλει οπωσδήποτε νίκη σήμερα για να πάει στον «τελικό» της τελευταίας αγωνιστικής με τη Σλίγκο για το «διπλό» σωτηρίας. Στο «στρατόπεδό» της υπάρχει αισιοδοξία ότι έστω και στο τέλος θα έρθει η παραμονή και δε θα πάει… στράφι η πορεία «πρωταθλητισμού» που κάνει το τελευταίο διάστημα.

Συμβιβασμένη με την 3η θέση μοιάζει η Σάμροκ, που μόνο μαθηματικές ελπίδες έχει για τη 2η. Αυτοκτόνησε στην έδρα της Μπρέι που κατάφερε να χάσει μια διαφορά δύο τερμάτων που απέκτησε στην αρχή του αγώνα με τον Ντρέναν στο 10΄και τον Μπλάνχαρτ στο 38΄, από τα γκολ της αντιπάλου στο 71΄και στο 90+6΄! Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη εκτός έδρας «μάχη» που δεν μπόρεσε να κερδίσει και σήμερα αυτή που «καίγεται» περισσότερο τους βαθμούς είναι η Λίμερικ.

Νικάει η Μαδέιρα

Επόμενη πρόταση, ο «Άσσος» σε απόδοση 2.01 στον αγώνα Νασιονάλ Μαδέιρα – Μποαβίστα. Από δύο σερί προκρίσεις προέρχεται η Νασιονάλ Μαδέιρα σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο Πορτογαλίας. Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Μανουέλ Μασάντο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Τοντέλα στη διαδικασία των πέναλτι (0-0 η κανονική διάρκεια και η παράταση), ενώ διέσυρε τη Μοστεϊρένσε εκτός έδρας με 6-0, αντίστοιχα. Στο πρωτάθλημα παραμένει μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα εδώ και τρεις αγωνιστικές. Βέβαια, στις τρεις συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για τη διοργάνωση η Νασιονάλ Μαδέιρα παραμένει αήττητη, έχοντας σημειώσει δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας γνώρισε η Μποαβίστα, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας στη διαδικασία των πέναλτι από τη Φεϊρένσε (1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση). Μία βδομάδα αργότερα το συγκρότημα του Πετίτ κατάφερε να προκριθεί στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Πορτογαλίας, καθώς επικράτησε στην παράταση της Λούρες με 2-1 (1-1 η κανονική διάρκεια). Όσον αφορά το πρωτάθλημα η Μποαβίστα κατάφερε να αποσπάσει τέσσερις βαθμούς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε. Επιπλέον, μακριά από την έδρα της δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, καθώς στις τέσσερις συνολικά «εξόδους» της για το πρωτάθλημα σημείωσε μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Μετς με κάλυψη

Περνάμε στη Β’ Γαλλίας, στην οποία θα πάμε με το «2 DNB» σε απόδοση 2.20 στον αγώνα Αζαξιό – Μετς (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Βελτιωμένη επέστρεψε μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος η Αζαξιό, πήρε εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Παρί. Δεν έπαιξε εναντίον κάποιου μεγαθήριου, εντούτοις κράτησε το «μηδέν» για δεύτερη φορά στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Βέβαια. ο ένας πόντος δεν ήταν αρκετός για να θέσει την Αζαξιό εκτός της τελευταίας τριάδας της βαθμολογίας. Μόλις μια νίκη μετρούν οι γηπεδούχοι φέτος, την πήραν εντός έδρας με 1-0 επί της Οσέρ.

Με γκέλα επέστρεψε απ’ τη διακοπή του πρωταθλήματος η Μετς, από την πλευρά της, που έμεινε στο 2-2 εντός έδρας με την Κλερμόν. Με δεδομένο ότι έχανε 0-2 στο ημίχρονο και τίποτα δεν είχε αλλάξει μέχρι το 78’, το τελικό 2-2 μοιάζει μάλλον ικανοποιητικό για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι όμως έμειναν για πέμπτη σερί αγωνιστική μακριά απ’ το «τρίποντο», σ’ αυτό το σερί πήραν τέσσερις ισοπαλίες και ηττήθηκαν μόλις μια φορά. Αήττητη εκτός έδρας η Μετς, μετράει ρεκόρ 3-2-0, προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, σκόραρε σε όλα τα ματς τουλάχιστον 1 γκολ.

Over από το Μεξικό

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Βερακρούζ – Τολούκα. Η εντός έδρας ήττα με 0-3 από την Σάντος Λαγκούνα, ήταν το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα για τη Βερακρούζ. Μαζί με την ήττα από την Πατσούκα (0-1), πριν από τη διακοπή των πρωταθλημάτων, η ομάδα του Κάρλος Ρεϊνόσο έχει χάσει πλέον δυο εντός έδρας παιχνίδια κόντρα σε ομάδες που δεν είναι και στην καλύτερη τους φόρμα, και μάλιστα ηττήθηκε χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ.

Η Τολούκα βρίσκεται πλέον στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μετά και την εντός έδρας νίκη της με 4-2 επί της Κερετάρο, την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Κάρλος Εσκιβέλ και ο Φερνάντο Ουρίμπε, που σημείωσαν από δυο τέρματα στο παιχνίδι έκαστος, εξασφάλισαν τους τρεις πόντους στην ομάδα τους. Την Τετάρτη αντιμετώπισε την Αλεμπρίγιες ντε Οαξάκα για τη φάση των «8» του Κυπέλλου και πήρε την νίκη-πρόκριση με σκορ 3-0. «Έχει» το εύκολο γκολ η Τολούκα και περιμένουμε ένα αρκετά ανοιχτό ματς απόψε.

Αξίζει το ρίσκο στη Euroleague

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και τον αγώνα Ντιναμό Σάσαρι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ -10.5 πόντων της ΤΣΣΚΑ σε συνδυασμό με το Over 164.5πόντους, στοίχημα το οποίο πληρώνει 3.61. «Αυτοκτόνησε» η Σάσαρι στην Πόλη με την Νταρουσάφακα και απόψε υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ σε μια «αδύνατη» πιθανώς αποστολή. Σαν να μην έφτανε η ήττα από την Νταρουσάφακα στην παράταση ήρθε και η απαράδεκτη εμφάνιση με την Μπρίντιζι την Κυριακή για να «χαλάσει» το κλίμα στο Σάσαρι. Η ΤΣΣΚΑ έχει μπει φουριόζα στη σεζόν με 4-0 στην VTB και τη συντριβή 100-69 επί της Μακάμπι στην πρεμιέρα της Euroleague. Η ΤΣΣΚΑ μπορεί να νικήσει απόψε με όση διαφορά θέλει απλά ο Ιτούδης αλλάζει συνεχώς σχήματα και η ομάδα χάνει τη συνοχή της μέσα στον αγώνα. Με τους Τζάκσον, Τεόντοσιτς και Ντε Κολό η ΤΣΣΚΑ «πετάει» φωτιές, χωρίς αυτούς χαλαρώνει. Πάντα πιθανό το Over 164.5, με την άναρχη επιθετική Σάσαρι και την ΤΣΣΚΑ που σκοράρει με οποιονδήποτε τρόπο. Επειδή η ΤΣΣΚΑ λοιπόν δείχνει ότι είναι ικανή να κάνει την τρίτη συνεχόμενη «100ρα» της αξίζει ποντάρισμα σε μια δυάδα ΤΣΣΚΑ -10.5 και Over 164.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore.