Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2015 13:44

Μπορεί η Αντάλιασπορ, με τα γκολ στο Ράντερς - Οντένσε

Γράφτηκε από τον

Δευτέρα σήμερα και το πρόγραμμα μπορεί να μην είναι τόσο «πλούσιο» όσο το Σαββατοκύριακο, αλλά το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα συνολικά παιχνίδια με στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για τα αποτελέσματα στοιχήματος καθώς και να διαβάζετε τα previews των αγώνων κάθε ημέρας!

Δε χάνει η Αντάλιασπορ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το πρωτάθλημα της Τουρκίας και την αναμέτρηση Αντάλιασπορ – Μπεσίκτας, στην οποία θα πάμε με το «1Χ» σε απόδοση 2.05. Αν και τα βρήκε σκούρα την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Μπούρσασπορ, η Αντάλιασπορ κατάφερε να φύγει με το διπλό επικρατώντας με 0-2 της αντιπάλου της. Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές που έτρεχε στο πρωτάθλημα, όπου μετρούσε δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Αγωνίζεται σήμερα για πρώτη φορά στο νέο της γήπεδο και υποδέχεται την Μπεσίκτας, με στόχο να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο «Αντάλια Αρένα», αλλά παράλληλα, να κάνει την είσοδο της στην πρώτη τετράδα.

Την ευκαιρία να ξεφύγει στο +4 από τις Γαλατασαράι και Φενερμπαχτσέ έχει σήμερα η Μπεσίκτας, μετά το 1-1 στο χθεσινό ντέρμπι των αντιπάλων της. Το συγκρότημα του Γκιουνές προέρχεται από την ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Λοκοκομοτίβ Μόσχας για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, που την διατήρησε στην 2η θέση του 8ου ομίλου και ζωντανή στην μάχη της πρόκρισης. Στρέφει εκ νέου το βλέμμα της στο πρωτάθλημα, όπου παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια της με πέντε νίκες και μια ισοπαλία, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 1-0 της Ρίζεσπορ. Σήμερα, ωστόσο, θεωρούμε ότι η Αντάλιασπορ μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και θα τη στηρίξουμε.

Over στο Ράντερς

Συνεχίζουμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.96 στο ματς για το πρωτάθλημα της Δανίας, Ράντερς – Οντένσε. Η Ράντερς, παρά την ασταθέστατη πορεία τις τελευταίες έξι αγωνιστικές, αν κερδίσει θα πάει 3η στην βαθμολογία. Συγκεκριμένα, στα έξι τελευταία παιχνίδια, έχει τρεις νίκες και τρεις ήττες, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από τη Μίντιλαντ. Η αποστολή είναι πλήρης, καθώς όσοι παίκτες αντιμετώπιζαν προβλήματα εδώ και καιρό, προπονούνται κανονικά.

Η Οντένσε, από την πλευρά της, έχει φέρει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα με την Ράντερς στα τελευταία έξι παιχνίδια. Τρεις νίκες και τρεις ήττες και μάλιστα με την ίδια σειρά. Στο τελευταίο της ματς έχασε 2-1 από την Σοντερίσκε εντός έδρας και βρίσκεται στην 9η θέση με 16 βαθμούς. Δεν λείπουν τα προβλήματα για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Μπουσούλατζιτς είναι τιμωρημένος ενώ ο Γιάκομπσεν είναι αμφίβολος και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Περιμένουμε έναν αρκετά «ανοιχτό» αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες και θα… τιμήσουμε το Over.

Με τα γκολ στο «Σαν Μαμές»

Επόμενη πρόταση ένα ακόμη Over 2.5 γκολ, αυτή τη φορά από την Α’ Ισπανίας και τον αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σπόρτινγκ Χιχόν, σε απόδοση 1.90. Η Μπιλμπάο πηγαίνει με... αναγκαιότητα νίκης στο σημερινό ματς, καθώς η συγκομιδή των οκτώ βαθμών στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές την κρατά σε πολύ χαμηλό σημείο του πίνακα. Το περασμένο σαββατοκύριακο η Μπιλμπάο κατάφερε να φύγει με το ισόπαλο 2-2 από το «Ριαθόρ», ενώ μετρά μόλις μία νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-2-2). Παράλληλα, στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα επιβεβαιώθηκε το Goal / Goal σε συνδυασμό με το Over 2.5.

Η Χιχόν, από την πλευρά της, παρουσιάζεται μαχητική στο φετινό πρωτάθλημα και η συγκομιδή των εννιά βαθμών κρίνεται ικανοποιητική, αν σκεφτεί κανείς ότι επέστρεψε φέτος στα «μεγάλα σαλόνια», έχοντας και απαγόρευση μεταγραφών. Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες συνθέτουν το μέχρι στιγμής σερί της, με το σημαντικό στοιχείο να είναι ότι αμφότερα τα τρίποντα έχουν επιτευχθεί μακριά από το «Μολινόν» (2-3 επί Λα Κορούνια, 1-2 επί Εσπανιόλ). Παράλληλα, πρέπει να τονιστεί ότι η ομάδα του Αμπελάρδο έχει καταφέρει να σκοράρει και στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος. Θα πάμε, λοιπόν, και σε αυτό το παιχνίδι με το Over 2.5.

Νίκη για Κάρντιφ

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και τον «Άσσο» σε απόδοση 2.35 στο παιχνίδι Κάρντιφ – Μπρίστολ Σίτι. Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Κάρντιφ. Συγκεκριμένα, κατάφερε να επικρατήσει των Τσάρλτον (2-1 εντός έδρας) και Μίντλεσμπρο (1-0 εντός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Μπράιτον (1-1 εκτός έδρας) και Πρέστον (0-0 εκτός έδρας). Στο γήπεδό της, δε, τέσσερις νίκες και μία ήττα σημείωσε η Κάρντιφ στις πέντε αναμετρήσεις που έδωσε εκεί για το πρωτάθλημα.

Το αήττητο σερί τριών αγωνιστικών που έτρεχε στο πρωτάθλημα διέκοψε μεσοβδόμαδα η Μπρίστολ Σίτι, από την πλευρά της. η οποία ηττήθηκε στην έδρα της πρωτοπόρου Μπράιτον με 2-1. Πριν από αυτή την αναμέτρηση το συγκρότημα του Κότεριλ κατάφερε να επικρατήσει της Νότιγχαμ Φόρεστ (2-0 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Ίπσουϊτς (2-2 εκτός έδρας) και Μίλτον Κέινς Ντονς (1-1 εντός έδρας). Παράλληλα, χωρίς νίκη παραμένει στις τέσσερις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την Τσάμπιονσιπ (δύο ισοπαλίες, δύο ήττες).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.