Παρασκευή, 13 Νοέμβριος 2015 16:26

Επιλογές από προκριματικά Μουντιάλ και Ευρωλίγκα

Γράφτηκε από τον

Παρασκευή σήμερα, οι επιλογές που προσφέρει το κουπόνι είναι αρκετές, τηρουμένων των αναλογιών, και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει έξι συνολικά παιχνίδια, τα τρία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι και τα υπόλοιπα από την Ευρωλίγκα.

 

Μεγάλο σκορ στη Μόσχα

Ξεκινάμε από την Ευρωλίγκα και τη «δυνατή» πρόταση της ημέρας, η οποία είναι το Over 162.5 πόντοι σε απόδοση 1.95 στην αναμέτρηση ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ουνικάχα Μάλαγα. Οι δυο τους αναμετρήθηκαν και πέρσι, στο ΤΟΡ-16 τότε, με αποτελέσματα 101-74 στη Μόσχα και 77-95 στη Μάλαγα. Η φετινή Μάλαγα είναι καλύτερη και σε αντίθεση με πέρσι δεν παρατά την προσπάθεια στην Euroleague. Τα περισσότερα παιχνίδια στη Μόσχα είναι όμοια, με την ΤΣΣΚΑ να μην αγχώνεται για το εάν θα ηττηθεί και τη φιλοξενούμενη, που δεν έχει τίποτα να χάσει, να παίζει ελεύθερα, με κύριο στοιχείο την καλή επίθεση. Αναγκάζεται λοιπόν η ΤΣΣΚΑ να «ανεβάσει» στροφές επιθετικά για να μην υποστεί την ήττα. Τέτοιο ζεύγος είναι το αποψινό και η επιλογή από τον αγώνα είναι το Over 162.5.

Καλύπτει το χάντικαπ ο ΠΑΟ

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Παναθηναϊκός –Ζαλγκίρις, στο οποίο θα πάμε με το χάντικαπ -7.5 πόντων του «τριφυλλιού» σε απόδοση 1.95. Καθόλου κολακευτικό το ρεκόρ 1-3 του Παναθηναϊκού μέχρι σήμερα στον όμιλο, αλλά υπάρχει η δικαιολογία ότι έχει δώσει τρεις εκτός έδρας αγώνες, αν και «έπρεπε» να έχει νικήσει στην Πολωνία. Η Ζαλγκίρις έχει νίκες μόνο εκτός έδρας, επί των Ζιελόνα και Πινάρ. Βέβαια ο Τζόρτζεβιτς και οι παίχτες του ψάχνουν αντίδραση και πιθανότατα θα τη δούμε απόψε. Ο Τζέιμς Γκιστ παραμένει αμφίβολος, όμως οι Γιάνκοβιτς και Κούζμιτς επέστρεψαν στον αγώνα με την Πάτρα και θα αγωνιστούν κανονικά. Η ανάγκη για νίκη του Παναθηναϊκού θυμίζει τις συνθήκες που υπήρξαν τη δεύτερη αγωνιστική, στην οποία ο ΠΑΟ νίκησε άνετα την Πινάρ. Χωρίς άγχος, οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα προσπαθήσουν σταδιακά να σταθεροποιήσουν μια μεγάλη διαφορά ώστε να μην απειληθεί η επιτυχία στο τέλος. Εφικτό να καλυφθεί το χάντικαπ -7.5 και θα πάμε με την επιλογή Παναθηναϊκός -7.5.

Ευνοϊκές συνθήκες για τη Σάσαρι

Τελευταία πρόταση από την Ευρωλίγκα, η νίκη της Ντιναμό Σάσαρι σε απόδοση 2.10 στην εντός έδρας αναμέτρησή της κόντρα στην Μπάμπεργκ. Η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στην Ευρωλίγκα είναι η Σάσαρι που μόνο στην πρεμιέρα ήταν ανταγωνιστική και έχασε «δικό» της παιχνίδι από την Νταρουσάφακα, ενώ μετά ηττήθηκε άνετα από ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι και Μάλαγα. Η Μπάμπεργκ τα πάει καλά και έχει κρατήσει ανέπαφη την έδρα της, εκεί που έχει πετύχει τις δύο νίκες που μετράει στο ρεκόρ 2-2. Οι παίχτες της Σάσσαρι θα τα δώσουν όλα απόψε για τη νίκη που θα τους αφήσει περιθώρια και ελπίδες για πρόκριση, αφού την επόμενη αγωνιστική που ξεκινάει ο δεύτερο γύρος θα υποδεχθούν την Νταρουσάφακα. Αν η πρωταθλήτρια Ιταλίας πετύχει δύο νίκες, τότε θα έχει δικαίωμα να ονειρεύεται, αν όχι τότε αποχαιρετά το ΤΟΡ-16. Οι συνθήκες για τη Σάσαρι ευνοϊκές γιατί πήρε ψυχολογία με τη νίκη, μετά από ανατροπή, στο Αβελίνο και σημειώνουμε ότι η Μπάμπεργκ έδωσε δύο αγώνες, Κυριακή και Τρίτη, για την Μπουντεσλίγκα που όσο εύκολοι και να φάνηκαν προσθέτουν κούραση στο σύνολο του κόουτς Τρινκιέρι. Επιλογή η νίκη της Σάσσαρι σε τιμές outsider.

Κάνει την έκπληξη η Μαυριτανία

Περνάμε στο ποδοσφαιρικό κουπόνι και τον αγώνα Μαυριτανία –Τυνησία (προκριματικά της αφρικανικής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018), στον οποίο θα πάμε με το «1Χ» σε απόδοση 1.90. Η Μαυριτανία, παρότι δεν έχει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της, είναι σκληροτράχηλη και παλεύει όλα τα παιχνίδια, ενώ καταφέρνει συχνά να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο Γάλλος Κορεντίν Μάρτιν, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε για τους αγώνες με την Τυνησία: «Έχουμε έναν δύσκολο και ποιοτικό αντίπαλο απέναντι μας, όμως θα παλέψουμε σκληρά και είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να κάνουμε τη μεγάλη έκπληξη». Η Τυνησία, από την πλευρά της, διαθέτει ποιοτικότερο σύνολο, αλλά αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες εκτός έδρας, καθώς μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι ταξίδια της. Θεωρούμε, λοιπόν, σήμερα, ότι η Μαυριτανία μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Μπορεί η Νότιος Αφρική

Από την ίδια διοργάνωση προκύπτει μία ακόμη επιλογή και είναι το «2 DNB» σε απόδοση 2.45 στην αναμέτρηση Ανγκόλα – Νότιος Αφρική (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Έχοντας αποκλειστεί από τη συνέχεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, από τη σημερινή της αντίπαλο και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες (ηττήθηκε 0-2 στην έδρα της, κέρδισε 2-1 στην Ανγκόλα), η Νότιος Αφρική θέλει να ρίξει το μεγαλύτερο βάρος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με σκοπό να βρεθεί στα τελικά για τέταρτη φορά στην ιστορία της. Πιστεύουμε ότι οι Νοτιοαφρικανοί μπορούνε να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη σημερινή αναμέτρηση και θα τους στηρίξουμε.

Παίρνει το «τρίποντο» η Οέστε

Ολοκληρώνουμε με Β’ Βραζιλίας και τον «Άσσο» σε απόδοση 2.03 στο παιχνίδι Οέστε – Κρισιούμα. Με τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη να παραμένει στο +2, η Οέστε μόνο ήσυχη δεν μπορεί να αισθάνεται. Έφυγε την προηγούμενη αγωνιστική με άδεια χέρια από το «Jóse do Rego Maciel» γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από την δυνατή Σάντα Κρουζ και πλέον υποδέχεται την Κρισιούμα, γνωρίζοντας πως είναι υποχρεωμένη μόνο για τη νίκη. Η φιλοξενούμενη ομάδα, από την πλευρά της, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 3-0 εντός έδρας της Μπόα, και βρίσκεται στο+6 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αγνοεί πάντως τη νίκη στα δέκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, μετρώντας αντίθετα, πέντε ήττες και πέντε ισοπαλίες και θεωρούμε ότι η Οέστε θα κερδίσει σήμερα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.