Τρίτη, 29 Δεκέμβριος 2015 13:10

Νίκη για Κάρντιφ, Over στο ρωσικό "εμφύλιο"

Γράφτηκε από τον
Νίκη για Κάρντιφ, Over στο ρωσικό "εμφύλιο"

Βρισκόμαστε εν μέσω των εορτών και το σημερινό κουπόνι δεν προσφέρει πληθώρα επιλογών για στοιχηματισμό. Καταλήγουμε σε μία ποδοσφαιρική πρόταση από την αγγλική Τσάμπιονσιπ, ενώ υπάρχει ακόμα μία ενδιαφέρουσα επιλογή από τη Euroleague.

 

Παράλληλα, για όσους από εσάς η περίοδος των εορτών συνδυάζεται με... αναζήτηση της τύχης, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα bonus εγγραφής σε αρκετές διαδικτυακές εταιρίες, όπως για παράδειγμα στη Netbet.

Παίρνουν το τρίποντο οι Ουαλοί

Όπως προαναφέραμε, η μοναδική σημερινή ποδοσφαιρική μας επιλογή είναι ο “Άσσος” της Κάρντιφ επί της Νότιγχαμ, σε απόδοση 2.50. Από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα προέρχεται η Κάρντιφ. Πιο συγκεκριμένα αφού κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπρέντφορντ, επικρατώντας εντός έδρας με 3-2 στις 15 Δεκεμβρίου, το συγκρότημα του Σλέιντ γνώρισε την ήττα από τις Μπέρμιγχαμ (1-0 εκτός έδρας) και Μίλτον Κέινς Ντονς (2-1 εκτός έδρας). Αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ. Μετά τη νίκη που πανηγύρισε κόντρα στη Μίλτον Κέινς Ντονς (2-1 εντός έδρας) το συγκρότημα του Φρίντμαν μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Λιντς (1-1 εντός έδρας) την Κυριακή (27/12).  Θεωρούμε, πάντως, ότι η Κάρντιφ θα διευρύνει την παράδοση, που τη θέλει να επικρατεί (από το ημίχρονο) στις τέσσερις τελευθταίες εντός έδρας συναντήσεις της με τη Νότιγχαμ για όλες τις διοργανώσεις.

Στο επικέντρο η κόντρα της Ρωσίας

Μετακινούμαστε στην μπασκετική Euroleague, όπου ξεκινάει σήμερα το Top-16. Εμείς πηγαίνουμε με το Over 166,5 πόντοι στο ρωσικό “εμφύλιο” της Κίμκι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε απόδοση 1.90. Ο όμιλος F έχει ήδη χαρακτηριστεί ήδη όμιλο του θανάτου αφού έχουν μαζευτεί εκεί πολύ μεγάλα ονόματα, εξαιρετικές ομάδες και αναγκαστικά κάποιες θα μείνουν εκτός πλέι-οφ. Κάθε εβδομάδα θα έχουμε πολύ δυνατά ματς και η αυλαία του ομίλου ανοίγει στη Μόσχα με το Κίμκι-ΤΣΣΚΑ. Λοιπόν όχι μόνο η κάθε ομάδα θα πρέπει να δώσει το 100% των δυνάμεών της σε κάθε αγώνα για να επιβιώσει στην διοργάνωση αλλά θα πρέπει να ψάξει και καλύτερο πλασάρισμα, τις δύο πρώτες θέσεις, για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. Το Κίμκι-ΤΣΣΚΑ είναι πάρα πολύ δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες με εξαιρετικά ταλαντούχα ρόστερ. Φέτος έχουν ήδη αναμετρηθεί μία φορά και έδωσαν μια μπασκετική παράσταση για την VTB με την ΤΣΣΚΑ να επικρατεί 100-93. Η ΤΣΣΚΑ δεν δείχνει να μπορεί να μείνει κάτω από τους 85 πόντους σε κανέναν αγώνα, η Κίμκι δεν έπαιξε πολύ καλά τις τελευταίες αγωνιστικές της Euroleague αλλά οι τόσο έμπειροι και ταλαντούχοι παίκτες της "ζουν" για τέτοια ματς. Είναι πολύ πιθανό να δούμε και τις δύο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.