Δευτέρα, 02 Μάιος 2016 15:57

Με χάντικαπ η Μπράιτον, σούπερ ντέρμπι στο Λονδίνο

Γράφτηκε από τον

Οι γιορτινές ημέρες συνεχίζονται και σήμερα όπως βέβαια και η ποδοσφαιρική δράση σε συνδυασμό με τις στοιχηματικές προτάσεις από το Betarades.gr. Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων περιλαμβάνει τη σούπερ αναμέτρηση Τσέλσι – Τότεναμ, με τους «Spurs» να θέλουν τη νίκη πάση θυσία για να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για την κατάκτηση του τίτλου, μετά και το χθεσινό 1-1 της Λέστερ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στη Γερμανία η 32η αγωνιστική ρίχνει αυλαία με την αναμέτρηση Βέρντερ Βρέμης – Στουτγκάρδη, ενώ στην Ισπανία η Μάλαγα υποδέχεται τη Λεβάντε.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr, μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρίσκετε καθημερινά τα προγνωστικά μας και να ενημερώνεστε για όλα όσα αφορούν τις εταιρείες με άδεια για στοίχημα.

Καλύπτει το χάντικαπ η Μπράιτον

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με Championship Αγγλίας και το -1 της Μπράιτον με αντίπαλο της Ντέρμπι σε απόδοση 2.12. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων με δύο γκολ διαφορά, ενώ σε περίπτωση που η Μπράιτον επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, που θα τη διατηρήσουν στις πρώτες δύο θέσεις της κατάταξης, οι οποίες οδηγούν στην απευθείας άνοδο στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας, η Μπράιτον υποδέχεται σήμερα στην έδρα της την Ντέρμπι Κάουντι. Το συγκρότημα του Χάτον παραμένει μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα εδώ και 12 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στις πέντε τελευταίες από αυτές επικράτησε των Μπέρμιγχαμ (2-1 εκτός έδρας), Νότιγχαμ Φόρεστ (2-1 εκτός έδρας), Φούλαμ (5-0 εντός έδρας), ΚΠΡ (4-0 εντός έδρας) και Τσάρλτον (3-1 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπάλντοκ στο 8’. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 51’ με τον Γκούντμουντσον. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σκαλάκ έβαλε και πάλι σε θέση οδηγού την Μπράιτον, ενώ στις καθυστερήσεις ο Χίμιντ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Μάχη για να είναι έτοιμος να αγωνιστεί σήμερα δίνει ο Ροσενιόρ. Εκτός αποστολής των «γλάρων» τέθηκαν οι Ζαμόρα, Χανεμάιερ και Μαρτς.

«Άσσος» η Μακάμπι, Χ2 η Καρσίγιακα

Από το Ισραήλ κρατάμε τον «Άσσο» της Μακάμπι Τ.Α. κόντρα στη Χαποέλ Μπιρ – Σίβα σε απόδοση 2.15, ενώ από τη 2η κατηγορία Τουρκίας επιλέγουμε το Χ2 της Καρσίγιακα κόντρα στη Μαλάτια Σπορ σε απόδοση 1.94.

Σούπερ μας στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Σήμερα η Τότεναμ παίζει το τελευταίο της χαρτί για τον τίτλο κόντρα στην Τσέλσι και έχει μόνο στόχο τη νίκη, καθώς σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα η Λέστερ στέφεται πρωταθλήτρια.

Το λονδρέζικο ντέρμπι της Τσέλσι με την Τότεναμ ρίχνει την αυλαία της 36ης αγωνιστικής της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Νίκη γοήτρου ψάχνουν οι γηπεδούχοι, αντίθετα για τους φιλοξενούμενους το τρίποντο είναι ζωτικής σημασίας στη μάχη για τον τίτλο. Επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στα τρίποντα η Τσέλσι το περασμένο σαββατοκύριακο, το 1-4 επί της Μπόρνμουθ πήρε τη σκυτάλη από τις κολλητές ήττες από Σουόνσι (1-0 εκτός) και Μάντσεστερ Σίτι (0-3). Στη 10η θέση του πίνακα με 47 βαθμούς (και ένα ματς λιγότερο, πέραν του σημερινού) βρίσκονται οι «μπλε», που… περιμένουν απλά το τελείωμα μίας αρνητικής σεζόν. Έχουν κερδίσει μόλις το ένα από τα οκτώ τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (1-6-1), ενώ η εστία τους έχει παραβιαστεί και στα 10 τελευταία εντός. Με αρκετές πιθανότητες να προλάβει το σημερινό ματς ο αρχηγός Τζον Τέρι, ακόμα όμως κι αν συμβεί αυτό, δεν πρόκειται να ξεκινήσει από την αρχή. Θα «σφίξει τα δόντια» και θα αγωνιστεί από την αρχή ο κεντρικός αμυντικός Γκάρι Κέιχιλ, που έχασε το ματς με την Μπόρνμουθ λόγω ασθένειας.

Η Τότεναμ, από την πλευρά της, χρειάζεται αποκλειστικά τη νίκη για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της Λέστερ, καθώς ενδεχόμενη ισοπαλία ή ήττα θα… χαρίσει και μαθηματικά το τρόπαιο στις «αλεπούδες». Ταυτόχρονα, με σημερινό διπλό τα «σπιρούνια» απομακρύνονται στο +5 από την 3η Άρσεναλ και κλειδώνουν παράλληλα την παρουσία τους εντός της πρώτης τριάδας (απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του ερχόμενου Τσάμπιονς Λιγκ). Κόλλησε η Τότεναμ στο ισόπαλο 1-1 απέναντι στη Γουέστ Μπρομ την περασμένη Δευτέρα, παραμένει αήττητη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (4-3-0) και μετρά μόλις δύο εκτός έδρας ήττες στη φετινή Πρέμιερσιπ (9-6-2). Σε τσεκ της τελευταίας στιγμής θα υποβληθεί ο μεσοαμυντικός Έρικ Ντάιερ, ο οποίος αποκόμισε ενοχλήσεις από το ματς με τη Γουέστ Μπρομ. Αν δεν προλάβει το ματς, θα αντικατασταθεί στο αρχικό σχήμα από έναν εκ των Κάρολ ή Μέισον. Τέλος η σεζόν για τον νεαρό διεθνή μεσοεπιθετικό Ντέλε Άλι, ο οποίος τιμωρήθηκε με ποινή τριών αγωνιστικών για βίαιη συμπεριφορά προς τον μέσο Γιάκομπ της Γουέστ Μπρομ (χτύπημα στο στομάχι). Μάλιστα, το συγκεκριμένο συμβάν δεν υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή της συνάντησης, με την ποινή να επιβάλλεται ετεροχρονισμένα μέσω της χρήσης του βίντεο. Να σημειώσουμε, τέλος, τη δημόσια αποκάλυψη του Ποκετίνο ότι έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση της ομάδας για την υπογραφή νέου πενταετούς συμβολαίου, που θα τον κρατήσει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» μέχρι το 2021.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.