Τρίτη, 03 Μαϊος 2016 18:24

Πόνταραν στη Λέστερ, «τίναξαν» την μπάνκα

Γράφτηκε από τον
Πόνταραν στη Λέστερ, «τίναξαν» την μπάνκα

 

Πέρα από τη χαρά κατάκτησης του τίτλου της Premier League, κάποιοι που είχαν την έμπνευση να ποντάρουν πάνω στις «Αλεπούδες» πριν από την έναρξη της σεζόν, έχουν διπλό λόγο να πανηγυρίζουν.

Βλέπεται, η επιλογή Λέστερ, τότε είχε απόδοση 5000 προς ένα, δηλαδή όσοι πόνταραν μία λίρα, από χθες το βράδυ έχουν να λαμβάνουν 5.000 λίρες.

Όσο περνούσαν οι αγωνιστικές, οι εβδομάδες και η Λέστερ έμενε πεισματικά στην κορυφή, τα γραφεία στοιχημάτων άλλαζαν και τις αποδόσεις. Τρεις μήνες πριν, στις 7 Φεβρουαρίου στο Sentrgoal γράφαμε για την αλλαγή πλεύσης των εταιρειών στοιχηματισμού.

Η Λέστερ εν τέλει έφθασε μέχρι το τέλος του δρόμου, κατέκτησε τον τίτλο κι αυτό θα κοστίσει στις εταιρίες στοιχημάτων από 15 ως 30 εκ. ευρώ σε πληρωμές στοιχημάτων.

Για παράδειγμα στη Ladbrokes, 47 άτομα είχαν παίξει Λέστερ ενώ η απόδοση ήταν 5000/1, ενώ στην William Hill 25 άτομα πήραν το ρίσκο και πόνταραν στις «αλεπούδες», με το μεγαλύτερο ποντάρισμα να είναι περίπου 25 λίρες και το μικρότερο 5 λίρες.

Εκείνος που φαίνεται να είναι ο μεγαλύτερος νικητής είναι ένας παίκτης που πόνταρε 80 ευρώ ενώ η απόδοση ήταν 1500/1 και θα βάλει στους λογαριασμούς του περίπου 117.000 ευρώ.

Πηγή: sentragoal.gr