Τρίτη, 03 Σεπτέμβριος 2013 15:19

Betarades.gr:Εκπλήξεις στο Λιγκ Τρόφι, αφιέρωμα στο Eurobasket

Γράφτηκε από τον

Εν αναμονή της μεγάλης γιορτής του Μπάσκετ βρίσκεται σύσσωμο το αθλητικό κοινό και το Betarades.gr προσφέρει σε όλους ένα εκπληκτικό αφιέρωμα για Eurobasket 2013 που αρχίζει αύριο (αναλυτικά τα ρόστερ και οι στοιχηματικές εκτιμήσεις για τις 24 ομάδες που απαρτίζουν τους 4 ομίλους).

Η Εθνική μας στην πρώτη μέρα του τουρνουά (18:45) αγωνίζεται με τη Σουηδία και οι διεθνείς μας ευελπιστούν σε μία θετική πρεμιέρα στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης. Στα του ποδοσφαίρου σήμερα το κουπόνι μας περιλαμβάνει αγώνες για το Λιγκ Τρόφι Αγγλίας και αρκετές αναμετρήσεις για την Α’ και Β’ Βραζιλίας. Στο US Open οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη, καθώς χθες ο tipster μας «έβγαλε» ακόμα μία μεγάλη απόδοση επιβεβαιώνοντας το στοίχημα νίκης του Γκασκέ κόντρα στον Ράονιτς σε απόδοση 2.30.

Το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον πέφτει σήμερα στο Λιγκ Τρόφι Αγγλίας όπου έχουμε ξεχωρίσει μεταξύ άλλων και το δυνατό σημείο της ημέρας. Ο λόγος για το Χ2 της Μπέρι επί της Πορτ Βέιλ σε απόδοση 1.93. Το αγγλικό Λιγκ Τρόφι (γνωστό και ως Johnstone’s Paint Trophy) είναι ένας θεσμός που αποτελείται από «νοκ-άουτ» παιχνίδια με τη συμμετοχή των 48 ομάδων της League One και της League Two (τρίτη και τέταρτη κατηγορία αντίστοιχα). Ο θεσμός ξεκίνησε τη σεζόν 1983/1984 και υπάρχει χωρισμός των ομάδων σε Βορρά και Νότο, με τους δύο νικητές να αγωνίζονται για το τρόπαιο στο «Γουέμπλεϊ» στα τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου. Τα παιχνίδια είναι «νοκ-άουτ», δηλαδή σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια ακολουθεί παράταση και –αν χρειαστεί- πέναλτι. Συνεχίζουμε με το Χ2 της Γουίμπλεντον κόντρα στην Μπρέντφορντ σε απόδοση 2.63. Θετικότατη είναι η πορεία της Γουίμπλεντον στη φετινή League Two. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 2 συνεχόμενες νίκες, ενώ μετρούν τρία «τρίποντα» στις τελευταίες 4 αγωνιστικές (3-1-1 το σερί). Οι 10 βαθμοί τους φέρνουν στην 4η θέση του πίνακα, ισόβαθμους με πλεονέκτημα με την Έξετερ (στο -3 από την κορυφή). Σήμερα μπορούν να πάρουν κάτι καλό από το ματς κόντρα σε μία ομάδα που σκέφτεται πάνω από όλα την άνοδο στην Championship. Συνεχίζουμε με το Λιγκ Τρόφι και τον «Άσσο» Draw No Bet της Σκάνθορπ κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σε απόδοση 2.20. Συνεχίζουμε με την Ιρλανδία και τον«Άσσο» Draw No Bet της Ντροχέντα κόντρα στους Σλίγκο Ρόβερς σε απόδοση 2.75. Σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν, έχει βρει τη φόρμα της, μετράει σχεδόν δύο μήνες αήττητη και συνεχίζει ακάθεκτη. Την Παρασκευή υποδέχτηκε την Μπρέι και μόνο η θετική της… αύρα ήταν αρκετή για τη νίκη, αφού με γκολ στο 82΄ και στο 90΄ πήρε το τρίτο της σερί «τρίποντο». Ο έμπειρος και σημαντικός επιθετικός Ο’ Μπράιεν (23/14) επιστρέφει αφού εξέτισε την τιμωρία του στο προηγούμενο παιχνίδι.

Στο Τένις το εκπληκτικό σερί στο τουρνουά US Open (8/9 κερδισμένα) καλά κρατεί και σήμερα ευελπιστούμε να διευρυνθεί. Ο tipster μας επέλεξε για νίκη τον Lleyton Hewitt κόντρα στον M. Youzhny σε απόδοση 2.25.

 Επισκεφτείτε το Betarades.gr  και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Tennis και Formula 1. Τέλος, ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για όλες τις Mεταγραφές της τελευταίας στιγμής.