Σάββατο, 25 Ιούνιος 2016 15:01

O… Betατζής: Πειστικοί όσο ποτέ οι Κροάτες

Γράφτηκε από τον

Στη φάση των «16» που περιλαμβάνει πλέον νοκ άουτ αναμετρήσεις μπαίνει από σήμερα το EURO 2016, κάτι που σημαίνει ότι οι νικητές συνεχίζουν και οι χαμένοι παίρνουν το αεροπλάνο της επιστροφής.

Η Κροατία ήταν η ευχάριστη έκπληξη της φάσης των ομίλων. Γεμάτη ομάδα με ποιοτικούς και μαχητές ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές της, πήρε πανάξια την πρώτη θέση στο δικό της γκρουπ.

Αντίθετα, η Πορτογαλία προβλημάτισε έντονα ακόμα και απέναντι σε αντιπάλους που θεωρητικά ήταν του... χεριού της και πλέον βρίσκει μπροστά της τους δυνατούς και αποφασισμένους Κροάτες.

Στις νοκ άουτ αναμετρήσεις οι πιθανότητες εμφάνισης της ισοπαλίας αυξάνονται, καθώς ο φόβος του αποκλεισμού κάνει τις ομάδες και τους παίκτες να παίζουν αρκετά επιφυλακτικά, η εικόνα ωστόσο της πρώτης φάσης του EURO σχεδόν μας αναγκάζει να ποντάρουμε στη νίκη της Κροατίας που προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση.

Στις ΗΠΑ η Φιλαδέλφεια διαθέτει μία από τις πιο ισχυρές έδρες του MLS και το Βανκούβερ που μακριά από το καναδικό έδαφος χάνει αρκετή από τη δυναμική του θα έχει πολύ δύσκολο έργο. Απορίας άξιον πως ο «άσος» στέκεται ακόμα στο 2,15.  

Την Κυριακή θα ποντάρουμε σε δύο σημεία από τη Βραζιλία. Κοινή έδρα για Αμέρικα και Ατλέτικο Μινέιρο κι έτσι το «διπλό» του πιο έμπειρου και ποιοτικού «πετεινού» μπαίνει στο παιχνίδι μας. Σταθερά ουραγοί με κάποιες αραιές εκλάμψεις οι γηπεδούχοι, ενισχυμένη με σημαντικές επιστροφές η Ατλέτικο.

Αλλη ομάδα η Φιγκεϊρένσε στο «Ορλάντο Σκαρπέλι» της Φλοριανόπολις, πιάνει από το... λαιμό κάθε αντίπαλο εκεί κι ασφαλώς έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Κοριτίμπα που μακριά από τη δική της έδρας εμφανίζεται συνήθως λιγόψυχη και δεν αντέχει την πίεση. Ο «άσος» στο 1,88.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

538. ΚΡΟΑΤΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 1 2,45

2271. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ 1 2,15

(ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

2343. ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝ. – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝ. 2 2,05

2401. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ 1 1,88

AΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

580. ΗΠΑ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ 1 2,75

2192. ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ – ΣΕΝΤΑΪ 2 2,45

2199. ΓΕΟΝΑΜ – ΙΝΤΣΕΟΝ 2 3,25

ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

2178. ΣΟΥΓΟΝ - ΓΙΕΓΙΟΥ

2206. ΓΚΟΟΥΑΝ - ΣΑΝΓΚΑΗ

581. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΧΙΛΗ

543. ΑΓΓΛΙΑ - ΙΣΛΑΝΔΙΑ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΣΟΥΓΟΝ – ΓΙΕΓΙΟΥ 1

ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ – ΤΟΚΥΟ 1

ΓΚΟΟΥΑΝ – ΣΑΝΓΚΑΗ Χ2

ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ – ΓΚΟΪΑΣ 2

ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΚΑΝΣΑΣ 1

ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ – ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ 2

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ποια θα είναι η νέα... Ελλάδα; Tώρα αρχίζει το… Euro »