Σάββατο, 27 Μάιος 2017 18:42

Στο… Πι και Φι: Παίζει την κατηγορία η Κροτόνε

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Παίζει την κατηγορία η Κροτόνε

Καλημέρα σας. Κροτόνε και Εμπολι παλεύουν για μια θέση παραμονής στην τελευταία αγωνιστική της Α' Ιταλίας.

Η Κροτόνε χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς έχει ένα βαθμό λιγότερο από την Εμπολι, που φιλοξενείται από την υποβιβασμένη Παλέρμο. Η Κροτόνε υποδέχεται την αδιάφορη Λάτσιο και πιστεύω ότι θα πάρει τη νίκη ελπίδας, περιμένοντας τα ευχάριστα νέα από το άλλο γήπεδο. Στην κορυφή τα πάντα έχουν κριθεί, με τη Γιουβέντους να κατακτά έναν ακόμα τίτλο και έτσι το ματς με τη Μπολόνια έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. 

Η Γιούβε έχει το μυαλό στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και θα παραταχθεί με ρεζέρβες. 

Ακόμα και έτσι όμως είναι το φαβορί κόντρα στην επίσης αδιάφορη Μπολόνια. 

Στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας, οι μπουκ προσφέρουν ξεκάθαρο φαβορί την Τσέλσι, όμως η Αρσεναλ θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της και αξίζει να κοντράρουμε την πρωταθλήτρια. Λίγες ώρες αργότερα θα διεξαχθεί και ο τελικός του κυπέλλου στην Ισπανία. Η Μπαρτσελόνα λογικά θα σηκώσει την κούπα με αντίπαλο την Αλαβες και ο άσος πληρώνει ένα και τίποτα, ενώ το όβερ 1.25. Αντίθετα το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνεται στο 1.92 και δεν είναι απίθανο.

Στην Τουρκία η Μπούρσασπορ καλείται να νικήσει την σωσμένη Γκέντσλερ ώστε να μην παίξει την παραμονή της στην τελευταία αγωνιστική. 

Τέλος, η Σπορτ Ρεσίφε άλλαξε προπονητή και υποδέχεται τη Γκρέμιο, που θα παραταχθεί με αλλαγές λόγω Λιμπερταδόρες και υπό αυτές τις συνθήκες ο άσος έχει προβάδισμα. 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

746. Μπολόνια - Γιουβέντους 2 1.85

759. Aρσεναλ - Τσέλσι 1Χ ΔΕ. 2.07

780. Μπαρτσελόνα - Αλαβές G.G. 1.92

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

829. Μπούρσασπορ - Γκέντσλερ 1 1.75

894. Κροτόνε - Λάτσιο 1 1.90

 

927. Σπορτ Ρεσίφε - Γκρέμιο 1 2.15