Παρασκευή, 24 Νοέμβριος 2017 15:27

Στοίχημα: Νίκη για Ναϊμέγκεν, παίρνει το ματς ο ΠΑΟ

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Νίκη για Ναϊμέγκεν, παίρνει το ματς ο ΠΑΟ

Μετά από ένα ευρωπαϊκό τριήμερο το οποίο κύλησε εξαιρετικά από στοιχηματικής άποψης, επανερχόμαστε την Παρασκευή σε ρυθμούς πρωταθλημάτων.

Τρία παιχνίδια ξεχωρίζουν από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ενώ δε θα μπορούσε να λείπει από το "μενού" η Euroleague και συγκεκριμένα το σπουδαίο ευρωπαϊκό ντέρμπι που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ρεάλ Μαδρίτης. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε τα πάντα γύρω από το στοίχημα, αλλά και, μεταξύ άλλων, για τα live casino που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Κερδίζει η Ναϊμέγκεν

Ξεκινάμε με ένα από τα πλέον "δυνατά" σημεία της ημέρας, το οποίο προκύπτει από τη Β' Ολλανδίας και τον αγώνα Ναϊμέγκεν - Γιονγκ Άγιαξ. Κάθε εβδομάδα που περνά, η Ναϊμέγκεν επιβεβαιώνει ότι είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε το "διπλό" επί της Ντε Γκράαφστσαπ με 3-1, πανηγύρισε την 8η διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, στα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς επικράτησε ισάριθμες φορές, σε όλες με περισσότερα από δύο γκολ διαφορά. Οι "πιτσιρικάδες" του Άγιαξ, από την άλλη, αν και ξεκίνησαν πολύ καλά τη σεζόν, δείχνουν να χάνουν τη φόρμα τους. Προέρχονται από δύο διαδοχικές ήττες, στις οποίες δέχθηκαν εννέα τέρματα και πέτυχαν μόλις δύο, ενώ σε ευρύτερο πλαίσιο, στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους συγκέντρωσαν μόλις τρεις πόντους (1-0-3). Η γηπεδούχος ομάδα έχει το προβάδισμα σήμερα, ο "άσσος" στο 2.05 αποτελεί μία εξαιρετική περίπτωση.

Με τα γκολ στην Πράγα

Συνεχίζουμε με Α' Τσεχίας και την αναμέτρηση Μποέμιανς - Σλόβαν Λίμπερετς. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο συγκεκριμένος αγώνας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που φιγουράρουν στην πρώτη εξάδα της κατάταξης. Αμφότερες σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, οι γηπεδούχοι προέρχονται από έξι διαδοχικά Goal / Goal σε όλες τις διοργανώσεις, με τα τέσσερα από αυτά τα ματς να είναι και Over, ενώ η Λίμπερετς μετρά 5/5 Goal / Goal, με το Over 2.5 να έχει επιβεβαιωθεί και στα πέντε αυτά ματς. Στο 2.00 βρίσκουμε το ενδεχόμενο να σημειώσουν και οι δύο ομάδες από ένα τέρμα τουλάχιστον σήμερα, θα μπει στις επιλογές μας το συγκεκριμένο στοίχημα.

Χαϊντεχάιμ με κάλυψη

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από τη Β' Γερμανίας και συγκεκριμένα από τον αγώνα Σαντζάουζεν - Χαϊντενχάιμ. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, μόλις στην 15η θέση, αλλά το τελευταίο διάστημα έχουν βρει τη φόρμα τους. Δεν είναι τυχαίο ότι διατηρούνται αήττητοι εδώ και τέσσερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας, μάλιστα, κερδίσει στα τρία από αυτά. Η Σαντχάουζεν, από την πλευρά της, μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να επικράτησε 1-2 εκτός έδρας της Ντάρμσταντ, ωστόσο η νίκη εκείνη είναι η μοναδική που έχει πανηγυρίσει στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος, έχοντας στα τέσσερα υπόλοιπα τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Η Χαϊντενχάιμ είναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση, μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα και θα πάμε με το 2 DNB σε απόδοση 2.28 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Με τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και τον αγώνα Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι "πράσινοι", μετά την ήττα από την Μπασκόνια στις αρχές του μήνα, βρήκαν τη φόρμα τους και πέτυχαν τρεις διαδοχικές νίκες στη διοργάνωση. Το σερί τους ξεκίνησε στο ΣΕΦ, όπου επιβλήθηκαν 62-70 του Ολυμπιακού, συνεχίστηκε στο ΟΑΚΑ με το θριαμβευτικό 93-65 επί της Κίμκι και ολοκληρώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου επικράτησαν με 81-82 της Εφές Αναντολού. Η Ρεάλ Μαδρίτης, από την πλευρά της, στη διπλή αγωνιστική της Euroleague την προηγούμενη εβδομάδα έδειξε δύο πρόσωπα, καθώς αρχικά συνετρίβη από την Μπασκόνια (105-75 εκτός) και στη συνέχεια ήταν η σειρά της να συντρίψει τη Μάλαγα (89-57 εντός). Η ισπανική ομάδα για ένα ακόμη παιχνίδι θα παραταχθεί με πολλές και σημαντικές απουσίες, το "τριφύλλι" είναι φορμαρισμένο, αγωνίζεται στο "κάστρο" του ΟΑΚΑ, το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο, και έχει όλα τα φόντα να φτάσει στη νίκη. Επιλογή θα αποτελέσει ο Παναθηναϊκός με -2.5, σε απόδοση 1.80.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.