Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2018 13:49

Στοίχημα: “Δυνατές” επιλογές σε Βραζιλία και Τσεχία

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: “Δυνατές” επιλογές σε Βραζιλία και Τσεχία

Οι έντονοι στοιχηματικοί ρυθμοί επιστρέφουν στην καθημερινότητά μας την Παρασκευή (14/09), με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων μετά τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων.

Σε τέσσερις προτάσεις έχει καταλήξει για σήμερα το Betarades.gr, από Ισπανία, Βραζιλία και Τσεχία, ενώ μία ακόμη επιλογή προκύπτει από τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά από τα παιχνίδια της Παρασκευής!

Ξεκινάμε με Β' Βραζιλίας και την αναμέτρηση Κοριτίμπα – Λοντρίνα, από την οποία προκύπτει το πλέον “δυνατό” σημείο της ημέρας. Η Κοριτίμπα δυσκολεύεται να εκμεταλλευτεί την έδρα της, στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έδωσε εκεί, κέρδισε μόλις μία φορά, ενώ η Λοντρίνα είναι σε καλό “φεγγάρι”, έχοντας πανηγυρίσει τέσσερις νίκες στα έξι πιο πρόσφατα ματς της. Οι διαφορές των δύο ομάδων δεν είναι μεγάλες, άλλωστε τις χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί, η Λοντρίνα δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και αξίζει να τη στηρίξουμε, επιλέγοντας το Χ2 σε απόδοση 1.70 στην Betshop.

Φάσταβ Ζλιν με κάλυψη

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Τσεχίας και τον αγώνα Μποέμιανς – Φάσταβ Ζλιν. Αρκετά καλή πορεία πραγματοποιούν οι γηπεδούχοι, έχοντας συγκεντρώσει 11 βαθμούς μετά από επτά αγωνιστικές. Ωστόσο, στο γήπεδό τους δεν είναι αποτελεσματικοί, χαρακτηριστικά στα τρία ματς που έχουν δώσει εκεί μέχρι στιγμής, πανηγύρισαν μόλις ένα “τρίποντο”. Στον αντίποδα, η Φάσταβ Ζλιν έχει βρει τα πατήματά της και μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, χωρίς, μάλιστα, να δεχθεί γκολ σε κανένα από αυτά τα ματς. Οι φιλοξενούμενοι έχουν όλα τα “φόντα” για να πάρουν τη νίκη σήμερα, θα στηρίξουμε το “διπλό”, παίρνοντας, όμως, και την κάλυψη του Draw No Bet, σε απόδοση 2.10 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Περνάμε στην Α' Ισπανίας και την αναμέτρηση Ουέσκα – Ράγιο Βαγιεκάνο. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, στην πρεμιέρα επικράτησαν 1-2 εκτός έδρας της Έιμπαρ, στη συνέχεια πήραν ισοπαλία 2-2 με την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο, η εικόνα τους “στραπατσαρίστηκε” από τον διασυρμό στο “Καμπ Νου” από την Μπαρτσελόνα (8-2), αλλά η τελευταία δεν παύει να είναι μία ήττα από αυτές που χαρακτηρίζονται “εντός προγράμματος”. Η Βαγιεκάνο έχει να δώσει επίσημο ματς από τις 25/08, καθώς εκείνο της προηγούμενης αγωνιστικής με την Μπιλμπάο αναβλήθηκε, και η μέχρι στιγμής μετρά δύο ήττες, από Σεβίλλη (1-4) και Ατλέτικο Μαδρίτης (1-0). Η Ουέσκα έχει δείξει καλά στοιχεία, διαθέτει ενθουσιασμό και πάθος, απέναντί της βρίσκει μία ομάδα που προβληματίζει και έρχεται από μεγάλη αγωνιστική απραξία. Αξίζει να ασχοληθούμε με τον “άσσο”, ο οποίος προσφέρεται στο 2.30.

Εμπιστοσύνη στην Πολωνία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Ιταλία – Πολωνία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μπορεί στα μάτια των περισσότερων οι Ιταλοί να αποτελούν το φαβορί, ωστόσο η αποστολή τους δε θα είναι καθόλου εύκολη. Οι Πολωνοί είναι εξαιρετικοί αμυντικά και είναι σε θέση να αποσυντονίσουν το... ελαφρώς άναρχο παιχνίδι της ομάδας του Σακέτι και, γιατί όχι, να διεκδικήσουν ακόμη και τη νίκη. Παράλληλα, με τα ρόστερ που διαθέτουν τη δεδομένη στιγμή οι δύο αντίπαλοι δεν απέχουν ιδιαίτερα σε επίπεδο ποιότητας, το πλεονέκτημα των 9.5 πόντων για τους φιλοξενούμενους κρίνεται μεγάλο και θα πάμε με το Πολωνία +9.5 σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.