Σάββατο, 29 Μάιος 2021 11:43

Στο... Πι και Φι: Σκοράρουν και οι δύο στο "Ντραγκάο"

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Η ώρα για να μάθουμε τη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης έφθασε, καθώς σήμερα στις 10 μ.μ. θα διεξαχθεί ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δύο αγγλικές ομάδες, η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να το κατακτήσει για πρώτη φορά και η Τσέλσι να επαναλάβει την επιτυχία του 2012, όταν νίκησε στα πέναλτι την Μπάγερν.
Οι δύο ομάδες γνωρίζουν καλά η μία την άλλη. Διαθέτουν εξαιρετικούς προπονητές (Γκουαρντιόλα, Τούχελ) και ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Η Σίτι έδειξε στην Πρέμιερ Λιγκ ότι είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας, κατακτώντας άνετα τον τίτλο, αλλά αυτό που θέλει όσο τίποτε άλλο, είναι να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης.
Η ομάδα του Πεπ είναι το φαβορί, αλλά σ' έναν τελικό έχουμε δει πολλές φορές ότι τα προγνωστικά πάνε περίπατο.
Η Τσέλσι θα τα δώσει όλα για την κούπα και δεν θα παραδοθεί αμαχητί. Είναι θέμα έμπνευσης του καθενός τι θα ποντάρει. Εμείς επιλέγουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο "Ντραγκάο" του Πόρτο, όπου θα φιλοξενηθεί ο τελικός και όχι στην Κωνσταντινούπολη, όπως ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί.
Ντε Μπρόινεν, Φόντεν, Μαχρέζ από τη μία, Βέρνερ, Πούλισιτς, Μάουντ από την άλλη. Οι επιθέσεις δείχνουν τον...δρόμο.
Από εκεί και πέρα, στη Β' Ισπανίας διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική. Η Βαγιεκάνο υποδέχεται τη Λούγο και με νίκη μπαίνει στα πλέι -οφ ανόδου. Οι φιλοξενούμενοι όμως θέλουν το διπλό για να μείνουν στην κατηγορία. Η ισοπαλία δεν βολεύει, καθώς θα εξαρτώνται από τα υπόλοιπα αποτελέσματα για να πετύχουν τους στόχους τους. Ως εκ τούτου πάμε σε ματς με φάσεις και γκολ μπροστά από τις δύο εστίες.
Η ομάδα που απειλεί τη Βαγιεκάνο, είναι η Σπόρτινγκ Χιχόν, που είναι 2 βαθμούς πίσω, αλλά υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Για να μπει στην εξάδα χρειάζεται νίκη επί της Αλμερία και να μην κερδίσει η Ράγιο.
Η Αλμερία έχει μπει στα πλέι -οφ και το μόνο κίνητρο είναι το καλύτερο πλασάρισμα. Πιο ισχυρό όμως το κίνητρο των γηπεδούχων.
Στο ελληνικό μπαράζ, ο Παναιτωλικός μετά την ήττα στα Πηγάδια με 2-1 από τη Ξάνθη, θέλει μόνο νίκη για να μείνει στην κατηγορία.
Η πίεση και το άγχος είναι μεγάλο, αλλά ο Παναιτωλικός έδειξε και στο πρώτο ματς ότι υπερέχει και δύσκολα η Ξάνθη να πάρει αποτέλεσμα και στο Αγρίνιο.
Μπαράζ και στη Γερμανία, με τη Χολστάιν να κάνει την έκπληξη να κερδίσει στο πρώτο ματς εκτός έδρας την Κολωνία. Ετσι παίζει για δύο αποτελέσματα σήμερα. Αν δεν ηττηθεί θα ανέβει για πρώτη φορά στη Μπουντεσλίγκα. Η Κολωνία μετά το 0-1 είναι με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει να επιτεθεί. Στη Φινλανδία, Χέλσινγκφορς και Ιντερ Τουρκού έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, είναι σε φόρμα και μπορεί να σκοράρουν και οι δύο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
241. Χέλσινγκφορς - Ιντερ Τουρκού G.G. 1.83
270. Χολστάιν - Κολωνία όβερ 2,5 1,76
900. Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι G.G. 1.93

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
528. Παναιτωλικός - Ξάνθη 1 2.05
544. Bαγιεκάνο - Λούγο G.G. 1.74
551. Σπ. Χιχόν - Αλμερία 1 1.90