Σάββατο, 08 Οκτώβριος 2022 10:22

Στο… Πι και Φι: Σημεία με μεγάλες αποδόσεις

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Γερμανία, Αγγλία, Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στη Μπουντεσλίγκα, η Λειψία με ψυχολογία από τις νίκες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ με Μπόχουμ και Σέλτικ, δοκιμάζεται στην έδρα της Μάιντς που μετρά τρεις ήττες στα τελευταία 4 ματς. Η Μάιντς δεν έχει νίκη στο γήπεδό της και είναι ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να κάνουν “σεφτέ” εκτός έδρας.
Υπάρχει άλλωστε διαφορά δυναμικότητας, αλλά και στόχων, με τη Λειψία να δείχνει ότι συνέρχεται μετά το κακό ξεκίνημα.
Σε τροχιά ανάκαμψης και η Λέστερ, που πήρε τη νίκη που τόσο ήθελε και μάλιστα με 4-0 κόντρα στη Νότιγχαμ. Η Μπόρνμουθ δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά ποντάρουμε στο ανέβασμα της Λέστερ.
Στη Σούπερ Λίγκα, ο Ιωνικός δίνει… πρόωρο τελικό με αντίπαλο τη Λαμία, όντας χωρίς νίκη μετά από 6 αγωνιστικές και ουραγός στη βαθμολογία. Η Λαμία είναι στα μέτρα του και στο 2.25 αξίζει ο άσος.
Από το ελληνικό πρωτάθλημα θα κρατήσουμε και το αμφίσκορο στο ντέρμπι ανάμεσα στον Αρη και την ΑΕΚ, με δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες θέλουν μόνο νίκη για να μην απομακρυνθούν και άλλο από την κορυφή. Αρης και ΑΕΚ έχουν ποιοτικούς επιθετικούς και τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν γκολ.
Στην Ισπανία, η Βιγιαρεάλ παίζει καλά, αλλά δεν ανταμείβεται και συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη. Κόντρα στη Σοσιεδάδ όμως, θα βρει χώρους και σε αποδόσεις αουτσάιντερ αξίζει το διπλό, μιας και οι φιλοξενούμενοι δημιουργούν πολλές ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι.
Στην Ιταλία, το Ουντινέζε – Αταλάντα έχει χαρακτήρα ντέρμπι κορυφής. Οι γηπεδούχοι απέχουν ένα βαθμό από το ρετιρέ, το οποίο μοιράζονται Νάπολι και Αταλάντα. Η Αταλάντα ωστόσο είναι αήττητη ( 6 νίκες, 2 ισοπαλίες) και μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμες εξόδους. Θα την εμπιστευτούμε.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
229. Μάιντς – Λειψία 2 2.20
229. Mπόρνμουθ – Λέστερ 2 2.10
412. Ιωνικός – Λαμία 1 2.25

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
513. Ουντινέζε – Αταλάντα 2 2.62
576. Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ 2 2.77
587. Αρης – ΑΕΚ G.G. 1.88