Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 10:28

Στο… Πι και Φι: Παιχνίδι με φιλοξενούμενους

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Παιχνίδι με φιλοξενούμενους

Καλημέρα σας. Ελλάδα, Γερμανία, Αγγλία και Γαλλία θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στη Σούπερ Λίγκα η 11η αγωνιστική ξεκινά στη Λαμία με το ματς της ομώνυμης ομάδας με το Βόλο. Δύο ομάδες που προέρχονται από ήττες από τους “αιώνιους” αντιπάλους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα, με τη διαφορά ότι ο Βόλος γνώρισε τη συντριβή με 1-5. Ενα ματς βέβαια ειδικών συνθηκών, μιας και το Πανθεσσαλικό είχε μετατραπεί σε Λεωφόρο με 17.000 φίλους των “πρασίνων” στις κερκίδες. Επιπλέον δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έπαιζε με την κορυφαία βάση και της βαθμολογίας, ομάδα του πρωταθλήματος. Συνεπώς αυτή η ήττα δεν μειώνει όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα ο Βόλος, που είναι στην πρώτη τετράδα, ενώ η Λαμία βρίσκεται στην 11η θέση. Οι μπουκ όμως δίνουν αουτσάιντερ τον Βόλο κόντρα σε μια ομάδα που έχει μόνο μια νίκη στο πρωτάθλημα. Στο 2.75 έχει αξία το διπλό.
Από τη Σούπερ Λίγκα θα κρατήσουμε και το διπλό της ΑΕΚ στην Τρίπολη. Η Ενωση βαδίζει από νίκη σε νίκη και αυτός ο Αστέρας δεν πείθει ότι μπορεί να τη φρενάρει. Ακόμα και αν οι καιρικές συνθήκες δεν θα είναι καλές.
Στο ντέρμπι ΠΑΟ – Ολυμπιακός, οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα, αλλά δεν θα ποντάρουμε κάτι σε αυτή τη μάχη.
Στη Γερμανία, η Αϊντραχτ με τη ψυχολογία στα ύψη από την πρόκριση στους “16” του Τσάμπιονς Λγκ φιλοξενείται από την Αουγκσμπουργκ, που έχει μόλις μια νίκη στο γήπεδό της και είναι στην 13η θέση.
Οι φιλοξενούμενοι απέχουν μόλις δυο βαθμούς από την τετράδα και αν είναι σοβαροί θα φύγουν με τους τρεις βαθμούς.
Σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική (πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ) είναι και η Λειψία που δοκιμάζεται από τη Χοφενχάιμ. Είναι αφύσικο για μια ομάδα που παίζει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση να μην έχει ακόμα διπλό στο πρωτάθλημα.
Στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε καλό φεγγάρι και το διπλό στην έδρα της Αστον Βίλα θα την εδραιώσει στις υψηλές θέσεις.
Στη Γαλλία η Παρί δεν έχει και φέτος αντίπαλο όσον αφορά τον τίτλο. Επιτρέπει όμως ευκαιρίες και δέχεται εύκολα γκολ. Η Λοριάν που κάνει φοβερή σεζόν (3η θέση) δεν έχει να χάσει κάτι και ένα γκολ μπορεί να το πετύχει,ώστε να επιβεβαιωθεί το αμφίσκορο, διότι η παρέα του Μέσι σπάνια μένει στο μηδέν.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
367. Λαμία – Βόλος 2 2.75
388. Αουγκσμπουργκ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 2 1.77
392. Χοφενχάιμ – Λειψία 2 2.31

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
562. Λοριάν – Παρί Σεν Ζερμέν G.G. 1.75
598. Αστον Βίλα – Μάντσεστερ Γ. 2 2.05
677. Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 2 1.67