Σάββατο, 12 Νοέμβριος 2022 12:03

Στο… Πι και Φι: Με τα γκολ στο ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Τελευταία αγωνιστική των πρωταθλημάτων πριν τη διακοπή λόγω Μουντιάλ και στη Σούπερ Λίγκα τα βλέμματα στρέφονται στο “Καραϊσκάκης”, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την ΑΕΚ.

Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών, με δεδομένο ότι οι “ερυθρόλευκοι” είναι στο -10 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και η Ενωση στο -6. Η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν, ειδικά αν νωρίτερα έχει κερδίσει ο ΠΑΟ τον Ατρόμητο. Ολα δείχνουν λοιπόν ντέρμπι γεμάτο ένταση, με τους δύο μονομάχους να τα δίνουν όλα για το τρίποντο. Τα μεταξύ τους ματς παραδοσιακά έχουν αρκετά γκολ και θα ποντάρουμε στο όβερ 2,5

Νωρίτερα στα Γιάννενα, ο τοπικός ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει τον Αρη, που ξέσπασε κόντρα στη Λαμία (5-0) και θέλει το διπλό ώστε να σταθεροποιηθεί στην πρώτη εξάδα. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέρυσι δύο φορές τον Αρη, αλλά η φετινή τους εικόνα δεν πείθει ότι μπορούν να διευρύνουν το σερί.
Στη Γερμανία, η Λειψία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να περάσει από τη Βρέμη. Η Βέρντερ έρχεται από το “βαρύ” 6-1 από τη Μπάγερν στο Μόναχο και αν παίξει και πάλι ανοιχτά θα το πληρώσει. Κρατάμε και τον άσο της Λεβερκούζεν κόντρα στη Στουτγάρδη. Η πρώτη έρχεται από δύο σερί νίκες και η Στουτγάρδη θα παίξει με σημαντικές απουσίες, ενώ δεν έχει διπλό σε 16 αγώνες.
Στην Αγγλία, η Νιούκαστλ είναι μαζί με την πρωτοπόρο Αρσεναλ οι πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Πρέμιερ Λιγκ και οι μπουκ την προσφέρουν φαβορί απέναντι στην Τσέλσι που έρχεται από τρεις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. Η Τσέλσι μπορεί όμως να βγάλει αντίδραση και αντί για σημείο, θα επιλέξουμε το όβερ 2,5. Στη Γαλλία, η Ναντ έχει “σημαδέψει” το ματς με την Αζαξιό ώστε να πάρει αποστάσεις από τη ζώνη του υποβιβασμού και στο γήπεδό της είναι σε θέση να τα καταφέρει.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
999. Βέρντερ Βρέμης – Λειψία 2 1.82
1000. Λεβερκούζεν – Στουτγάρδη 1 1.70
1127. Νιούκαστλ – Τσέλσι όβερ 2,5 1.88

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
1227. Ναντ – Αζαξιό 1 2.02
1230. ΠΑΣ Γιάννινα – Αρης 2 1.98
1292. Ολυμπιακός – ΑΕΚ όβερ 2,5 2.00