Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2024 12:00

Στο… Πι και Φι: Σε καλό φεγγάρι η Λίβερπουλ, αντιδρά η “Μπάρτσα”

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Σε καλό φεγγάρι η Λίβερπουλ, αντιδρά η “Μπάρτσα”

Καλημέρα σας. Με το ματς Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ ανοίγει η “αυλαία” της 7ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Λίβερπουλ με το διπλό στη Γουλβς και την ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι στο Νιούκαστλ, έπιασε κορυφή. Για να μείνει όμως εκεί, θα πρέπει να κερδίσει και την Κρ. Πάλας, που δεν έχει ακόμα νίκη και είναι πάνω μόνο από τη Σαουθάμπτον και τη Γουλβς.

Η Λίβερπουλ κέρδισε μεσοβδόμαδα και τη Μπολόνια για το Τσάμπιονς Λιγκ και δείχνει σε καλό φεγγάρι. Το διπλό σε συνδυασμό με το όβερ 2,5, ανεβάζει την απόδοση στο 2,05.

Στη Μπουντεσλίγκα, η Ντόρτμουντ δοκιμάζεται στο Βερολίνο από την Ουνιόν και θα αγωνιστεί με τη ψυχολογία στα ύψη έπειτα από το 7-1 την Τετάρτη στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σέλτικ.

Νωρίτερα είχε κερδίσει με ανατροπή 4-2 τη Μπόχουμ στο πρωτάθλημα. Σε δύο ματς δηλαδή έχει πετύχει 11 γκολ, την ώρα που η Ουνιόν έχει μόλις 4 γκολ σε 5 αγώνες.

Ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού.

Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα προέρχεται από την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα με 4-2 από την Οσασούνα και περιμένουμε αντίδραση κόντρα στην Αλαβές που σκοράρει, αλλά και δέχεται εύκολα γκολ.

Η “Μπάρτσα” έδειξε άλλωστε και μεσοβδόμαδα με τη Γ. Μπόις (5-0) στην Ευρώπη πόσο την πείραξε αυτή η ήττα.

Στην Ιταλία, η Ρόμα έχει δύο διαδοχικές νίκες και μπορεί να συνεχίσει το σερί στην έδρα της Μόντσα, που είναι ουραγός και χωρίς τρίποντο μετά από έξι αγωνιστικές.

Στη Σούπερ Λίγκα, ο Ατρόμητος γνώρισε ήττα εντός προγράμματος από τον Ολυμπιακό και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στο Βόλο. Οι γηπεδούχοι έχουν φέτος ευρωπαϊκές βλέψεις και τέτοια παιχνίδια στο Περιστέρι, πρέπει να τα κερδίζουν.

Στη Λεωφόρο η τυπικά γηπεδούχος Καλλιθέα, φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης. Οι νεοφώτιστοι έχουν μόλις μια ήττα (από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα), αλλά αγνοούν ακόμα τη νίκη, ενώ ο Αστέρας κέρδισε μόνο στην πρεμιέρα τον Παναθηναϊκό. Και οι δύο ομάδες έχουν “σημαδέψει” αυτό το ματς για νίκη και περιμένουμε να σκοράρουν και οι δύο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Κρίσταλ Πάλας -Λίβερπουλ 2 και όβερ 2,5 2.05

Ουνιόν Βερολίνου – Ντόρτμουντ 2 2.15

Ατρόμητος – Βόλος 1 1.78

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Καλλιθέα – Αστέρας Τρίπολης G.G. 1.87

Αλαβες – Μπαρτσελόνα 2 και όβερ 2,5 2.15

Μόντσα – Ρόμα 2 1.98

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στο… Πι και Φι: Ποντάρισμα στα γκολ