Δευτέρα, 22 Δεκέμβριος 2014 14:06

Νικάει η Επισκοπή, «όρθια» η Μπελενένσες

Γράφτηκε από τον
Νικάει η Επισκοπή, «όρθια» η Μπελενένσες

Οι γιορτές πλησιάζουν και –όπως είναι λογικό- στις περισσότερες χώρες η αγωνιστική δράση... μετατίθεται για τη νέα χρονιά. Το σημερινό «μενού» είναι φτωχό, όμως και πάλι προκύπτουν ορισμένες επιλογές, οι οποίες μπορούν να μας στείλουν στο «ταμείο». Για να δούμε, λοιπόν, τί προτείνει για σήμερα το Betarades.gr.

 

Κερδίζει τη «μάχη επιβίωσης» η Επισκοπή

Η πρώτη από τις δύο προτάσεις μας έρχεται από τη Φούτμπολ Λιγκ και αφορά τον «Άσσο» της Επισκοπής επί των Τραχώνων σε απόδοση 2.25 (εκτός κουπονιού το παιχνίδι). Από 8 αγώνες έχουν δώσει οι δύο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, με την Επισκοπή να βρίσκεται στη 10η θέση με 7 βαθμούς και τους Τράχωνες στη 12η (προτελευταία) με 5 βαθμούς. Έξι ήττες στις τελευταίες επτά αγωνιστικές μετρούν οι Κρητικοί, χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα η αθηναϊκή ομάδα (0-5-3), που παραμένει και «άσφαιρη» στις 5/6 τελευταίες αγωνιστικές.

«Είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια σφιχτή ομάδα. Ο Άλιμος θέλει ιδιαίτερη προσοχή αλλά εμείς θα πρέπει να κερδίσουμε για να ανεβούμε ψυχολογικά και φυσικά για να κάνουμε καλά Χριστούγεννα», τόνισε ο κόουτς της Επισκοπής, Κώστας Ανυφαντάκης, που θέλει τη νίκη και για την εξασφάλιση της δικής του παραμονής στον πάγκο της ομάδας.

Δε χάνει η Μπελενένσες στο Βίλα ντο Κόντε

Η δεύτερη πρόταση προκύπτει από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, όπου πηγαίνουμε με το Χ2 της Μπελενένσες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρίο Άβε (απόδοση 2.10). Μόλις πέντε βαθμούς κατάφερε να πάρει η Ρίο Άβε στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Πέδρο Μάρτινς κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ακαδέμικα (3-0 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Ζιλ Βιθέντε (0-0 εντός έδρας) και Γκιμαράες (0-0 εκτός έδρας). Παράλληλα, γνώρισε την ήττα από τις Μπενφίκα (1-0 εκτός έδρας) και Πόρτο (5-0 εκτός έδρας).

 

Η Μπελενένσες, από την πλευρά της, βρίσκεται μακριά από τα νικηφόρα στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Μετά από τις νίκες κόντρα σε Εστορίλ (2-1 εκτός έδρας), Μποαβίστα (3-1 εντός έδρας) και Μορεϊρένσε (1-0 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Λίτο Βιντιγκάλ έμεινε στο 0-0 με την Αρούκα (εντός έδρας), ενώ γνώρισε την ήττα από τις Μπενφίκα (3-0 εκτός έδρας) και Μπράγκα (1-0 εντός έδρας). Ως εκ τούτου, έχει φύγει με το διπλό από τις 2/3 τελευταίες εξόδους πρωταθλήματος.

 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.