Δευτέρα, 13 Ιούλιος 2015 14:58

Σε οριακό σημείο η Χάμαρμπι, «κάστρο» η έδρα της Ίντερ Τούρκου

Γράφτηκε από τον

Σε ιδιαίτερα καλοκαιρινούς ρυθμούς θα κινηθούμε σήμερα, αφού το κουπόνι δεν περιλαμβάνει πολλές αναμετρήσεις. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα πρωταθλήματα της Σουηδίας και της Φινλανδίας, ενώ δράση έχουμε και σε Αργεντινή και Euro U19.

Πάμε να δούμε τα σημαντικότερα σημερινά ματς μέσα από το Betarades.gr, στο οποίο πέρα από όλα τα στοιχηματικά νέα, μπορείτε, επίσης να βρείτε όλες τις μεταγραφές Superleague 2015-16.

Επιστροφή στις νίκες θέλει η Χάμαρμπι

Να ξορκίσει την… κατάρα του αρνητικού σερί θέλει η Χάμαρμπι, που σήμερα υποδέχεται τη Φάλκενμπεργκ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α’ Σουηδίας. Οι γηπεδούχοι επιζητούν να αφήσουν πίσω τους τις προηγούμενες εμφανίσεις τους και να πάρουν «τρίποντο» έπειτα από περίπου 2,5 μήνες, έτσι ώστε να «αναπνεύσουν» βαθμολογικά. Βατός αντίπαλος η Φάλκενμπεργκ, προέρχεται από 5/6 εκτός έδρας ήττες. Να διευρύνει το αήττητο της θέλει η Τζουργκάρντεν, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη «διψασμένη» για νίκη Χέλσινμποργκ.

Απόρθητο κάστρο η έδρα της Ίντερ Τούρκου

Την Μάριεχαμν υποδέχεται σήμερα στην έδρα της η Ίντερ Τούρκου για την 18η αγωνιστική. Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι την φετινή σεζόν στην έδρα τους μετρώντας οχτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες. Αντίθετα, περίοδο ντεφορμαρίσματος διανύει η Μάριεχαμν, η οποία αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, με τα τέσσερα εξ αυτών να είναι under 2,5.

Επικίνδυνη έξοδος για Φλόρα Ταλίν

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 18η αγωνιστική του εσθονικού πρωταθλήματος. Την Σιλαμάε Κάλεφ υποδέχεται η Πάιντε, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από την ήττα με 2-1 από τη Νόμε Κάλιου, με τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της να είναι G/G. Την ήττα - αποκλεισμό με 6-2 από την Χάιντουκ για το Γιουρόπα Λικγ θέλει να αφήσει πίσω της η Σιλαμάε Κάλεφ. Σε άλλο παιχνίδι η Ταμέκα υποδέχεται τη Νόμε Κάλιου, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από τη νίκη με 1-0 επί της ουραγού Παρνού. Σε καλή κατάσταση η Νόμε Κάλιου, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας την ψυχολογία στα ύψη. Τέλος η Τούλεβικ υποδέχεται την Φλόρα Ταλίν. Αήττητη στα εφτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της η Τούλεβικ με πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες. Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό θέλει η 2η Φλόρα Ταλίν, η οποία δεν έχει άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό της εκτός της νίκης.

Δύναμη η έδρα για Μπρεϊνταμπλίκ

Η 11η αγωνιστική του ισλανδικού πρωταθλήματος ολοκληρώνεται με δύο ματς. Στο Ρεϊκιαβίκ η Λέικνιρ φιλοξενεί τη Κέφλαβικ, με αμφότερες τις ομάδες να έρχονται από αρνητικά σερί. Από την άλλη πλευρά, η 4η Μπρεϊνταμπλίκ κοντράρεται με την 5η Φιολνιρ και με νίκη πλησιάζει στο -2 από την κορυφή. Σημειώστε ότι η Μπρεϊνταμπλίκ μετρά μόνο νίκες στα τρία τελευταία «εντός».

Ορέγονται το διπλό οι Ροζάριο Σεντράλ και Τίγκρε

Δύο συναντήσεις ολοκληρώνουν τη 16η αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής. Η Αλντοσίβι φιλοξενεί τη Ροζάριο Σεντράλ, με τους φιλοξενούμενους να αποτελούν το φαβορί για τους τρεις βαθμούς. Στο άλλο ματς η Βελέζ Σάρσφιλντ υποδέχεται την (πολύ πιο σταθερή) Τίγκρε, όντας αναγκασμένη να παραταχθεί με εντελώς καινούρια άμυνα, καθώς απουσιάζει πλήθος παικτών λόγω τιμωρίας.

Για δύο αποτελέσματα οι Ρώσοι

Τρίτη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο του Euro Under 19, με τη Ρωσία να κοντράρεται με τη Γερμανία στην Κατερίνη. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν τόσο μεταξύ τους όσο και με τις Ισπανία και Ολλανδία, όμως οι Ρώσοι είναι σε θέση ισχύος λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων και έτσι περνούν στα ημιτελικά με νίκη και με ισοπαλία, ενώ αντίθετα οι Γερμανοί χρειάζονται μόνο το «τρίποντο» για να συνεχίσουν.

Ισοπαλία ζητούν οι Ισπανοί, μόνο νίκη οι «οράνιε»

Το έτερο ματς της τρίτης (και τελευταίας) αγωνιστικής στο 2ο όμιλο του EURO U19 είναι αυτό της Βέροιας, ανάμεσα σε Ισπανία και Ολλανδία. Αυτή τη στιγμή οι «φούριας ρόχας» πλεονεκτούν στην τετραπλή ισοβαθμία, λόγω της καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Ως εκ τούτου, η Ισπανία παίρνει το εισιτήριο για τους «4» με νίκη ή ισοπαλία, ενώ οι Ολλανδοί χρειάζονται αποκλειστικά το τρίποντο.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.