Τετάρτη, 23 Μάρτιος 2016 16:41

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Η αποστολή του Αίολου για το περιφερειακό πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

Για την Πάτρα θα αναχωρήσει αύριο Πέμπτη η ομάδα Optimist και Laser 4,7 του ΝΑΣ Καλαμάτας Αίολος, προκειμένου να λάβει μέρος στο περιφερειακό πρωτάθλημα Νοτιοδυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων που θα πραγματοποιηθεί από 25 έως και 27 Μαρτίου με διοργανωτή τον ΑΙΟ Ρίου Ιάσωνα.

Την ομάδα των Optimist απαρτίζουν οι αθλητές Μάλλιος Χρήστος, Οικονομόπουλος Παναγιώτης, Μάλλιος Τάσος, Καρέλιας Ανδρέας, Γιαννόπουλος Γιάννης, Καρέλιας Γιώργος, Πάστρας Αναστάσης και Γκόνης Αναστάσης.

Την ομάδα των Laser 4,7 απαρτίζουν οι αθλητές Βραχάτης Δημήτρης, Ηλιόπουλος Παναγιώτης, Πίσπας Στάθης, Ηλιόπουλος Κώστας και Κωστάκης Μάριος.

 

Στο μεταξύ, το Σαββατοκύριακο στον χώρο που θα διεξαχθεί το περιφερειακό πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊαςαπό τον οργανωτή σύλλογο πραγματοποιήθηκε διασυλλογικός αγώνας με σκοπό την προετοιμασία αθλητών που θα συμμετάσχουν στο περιφερειακό. Οι αθλητές του Αίολου  Μάλλιος Χρήστος και Οικονομόπουλος Παναγιώτης  κατέλαβαν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία Optimist αγοριών ενώ οι Βραχάτης Δημήτρης και Ηλιόπουλος Παναγιώτης την 1η και 3η θέση στην κατηγορία Laser 4.7