Πέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017 16:21

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Βραβεύσεις αθλητών στην κοπή της πίτας

Γράφτηκε από τον

Tην πίτα του έκοψε το περασμένο Σάββατο ο Ομιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας, παρουσία μελών και αθλητών, του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού Νίκου Μπασακίδη και του Αντιδήμαρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Αμαξοστασίου και Πρασίνου Αθανασίου Βασιλόπουλου.

Κατά την διάρκεια της γιορτής τιμήθηκε ο πρώην πρόεδρος του Ο.Α.Καλαμάτας Γεράσιμος Κουνάδης για την πολυετή προσφορά του  στον Όμιλο. Επίσης βραβεύτηκαν οι αγωνιστικές ομάδες ανδρών και γυναικών για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής το 2016 (Β.Χριστόπουλος, Χ.Χριστόπουλος, Π.Καρελάς, Ν.Γαλάνης, Α.Κουλουμπού, Σ.Καρκαλή) καθώς επίσης και ξεχωριστά οι αθλήτριες Αγγελική Κουλουμπού και Γκέρη Ασένοβα που κατέκτησαν την 4η θέση στις κατηγορίες τους στο Masters των καλύτερων αθλητών τζούνιορς της Πελοποννήσου.     

Ο κ. Μπασακίδης χαιρετίζοντας την εκδήλωση, εξήρε για άλλη μια φορά το έργο του Ο.Α.Καλαμάτας που τόνισε πως "προάγει το άθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην πόλη μας" δίνοντας συγχαρητήρια στην διοίκηση διαχρονικά, την προπονητική ομάδα και τους αθλητές.     

 

Ο πρόεδρος του ομίλου Διονύσης Λαμπρόπουλος ευχαρίστησε εκτός από τους εκπροσώπους του δήμου και τους γονείς αθλητών και τα μέλη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν διαχρονικά στο έργο του συλλόγου και ευχήθηκε στους αθλητές μια εξίσου καλή και παραγωγική πορεία για το τρέχον έτος.