Τρίτη, 21 Μάρτιος 2017 15:10

Μεγάλη συμμετοχή στο τουρνουά πινγκ πονγκ

Γράφτηκε από τον

 

Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο το τουρνουά πινγκ πονγκ που διοργάνωσε ο Ομιλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καλαμάτας στις εγκαταστάσεις του (Αθηνών 171).

Οι συμμετοχές έφτασαν τις 56, αριθμός ιδιαίτερα ικανοποιητικός ενώ αγωνίστηκαν παίκτες από την Μεσσηνία αλλά και τους γειτονικούς νομούς, την Αρκαδία και την Ηλεία. Επιπλέον, αρκετοί φιλοι του πινγκ πονγκ παρακολούθησαν τους αγώνες και αποζημιώθηκαν από το θέαμα σε ένα άθλημα που κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους στο Νομό.

Στους αγώνες της 1ης μέρας είχαμε 22 συμμετοχές. Πρώτος νικητής ήταν ο Φίλιππος Παπαθοεδωρίδης, δεύτερος ο Βάϊος Καλογερόπουλος και στην τρίτη θέση οι Νίκος Πολυχρονοπουλος και Γιώργος Μιχαλόπουλος.

Την Κυριακή ο αριθμός των συμμετοχών έφτασε τις 34. Την πρώτη θέση πήρε ο Κώστας Ρουμελιώτης, την 2η θέση ο Harney Arthur και στην τρίτη θέση ήταν οι Φίλιππος Παπαθεοδωρίδης και Γιώργος Σωτηριαδης. 

Οι άνθρωποι του Καλαματιανού ομίλου έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την διοργάνωση. Ευχαρίστησαν όλους όσους παρευρέθηκαν στους αγώνες, τους χορηγούς για την στήριξη τους στο τουρνουά και ειδικά τα μέλη Βασίλη Πολυχρονοπουλο, Πάρη Κωστόπουλο, Γιάννη Βλαχογιάννη, Γιώργο Μαγιόγλου, Μάνο Σκούλλο, Βασίλη Θεοδωρόπουλο, Στάθη Γιαννακόπουλο που βοήθησαν να διεξαχθεί με επιτυχία το τουρνουά.