Τρίτη, 18 Ιούλιος 2017 12:06

Στο καμπ του Ακρίτα ο Γιώργος Λαζαρίδης

Γράφτηκε από τον

Ενα ξεχωριστό προσκεκλημένο είχαν την χαρά να γνωρίσουν τα παιδιά που συμμετείχαν την προηγούμενη εβδομάδα στο "Ακρίτας Athletic Summer Camp".

Ο λόγος για τον κορυφαίο Μεσσήνιο αθλητή του τένις με αμαξίδιο Γιώργο Λαζαρίδη που για τρεις μέρες βρέθηκε κοντά στα παιδιά του καμπ του Ακρίτα.

Την πρώτη ημέρα της επίσκεψης του πραγματοποιήθηκε προβολή οπτικοακουστικού υλικού, την οποία παρακολούθησαν όλα τα τμήματα για καλύτερη προετοιμασία και τις επόμενες δύο ημέρες ακολούθησε πρακτική εξάσκηση με την καθοδήγηση του Γιώργου Λαζαρίδη.

Ο Καλαματιανός σύλλογος με ανακοίνωση του ευχαρίστησε το Μεσσήνιο αθλητή για την σημαντική παρουσία του:

"Πολλές φορές τα παιδιά της προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας νιώθουν μεγάλη περιέργεια, και ταυτόχρονα έντονο φόβο, όταν συναντήσουν κάποιο παιδί ή κάποιον ενήλικο που συμπεριφέρεται με διαφορετικό τρόπο από ότι τα ίδια έχουν συνηθίσει ή μάθει, π.χ. βλέπουν έναν άνθρωπο να μετακινείται με αναπηρικό καρότσι (Σέλινγκ,1999)

Ο πιο σημαντικός τρόπος καταπολέμησης της προκατάληψης είναι η έκθεση, κάτω από κατάλληλες συνθήκες, και σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο Λαζαρίδη, που προσέγγισε τα παιδιά μας με τον καλύτερο τρόπο, με αυτοσχεδιασμό και αυθορμητισμό ανάμεσα στις δύο πλευρές κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

 

Στη συνολική προσωπικότητα του Γιώργου, στοιχείο που τον καθιστά διαφορετικό, στην ικανότητά του να «παλεύει» και να αγωνίζεται με πίστη στο Θεό και αυτοπεποίθηση καταθέτουμε την υποστήριξη από το πρόγραμμά μας και την αγάπη των παιδιών που με ιδιαίτερη ευαισθησία «δώρισαν» στον καινούριο φίλο τους ένα μπαλάκι του τένις με καραμέλες και λουλούδια".