Κυριακή, 23 Ιούλιος 2017 12:00

Τουρνουά τένις στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από τον
Τουρνουά τένις στη Μεσσήνη

 

Ανοικτό τουρνουά τένις επιπέδων θα διοργανώσει ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Μεσσήνης.

Το "9ο Θερινό Τουρνουά Αντισφαίρισης Οπεν Επιπέδων 2017" θα ξεκινήσει την Παρασκευή 4 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 13 Αυγούστου.

Οι κατηγορίες θα γίνουν ανάλογα με το επίπεδο των αθλητών:

Μονά: Division 1: Ανδρών/Γυναικών, Division 2: Ανδρών/Γυναικών.

Division 3: Ανδρών/Γυναικών.

Διπλά: Ανδρών – Γυναικών – Μικτά (ανάλογα με τις συμμετοχές)

Σε περίπτωση που δεν δηλωθούν τουλάχιστον 6 συμμετοχές, δεν διεξάγεται η συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος στην αμέσως ανώτερη κατηγορία (εάν το επιθυμούν).

Το τουρνουά θα διεξαχθεί με το σύστημα αγώνων νοκ άουτ (κυρίως ταμπλό). Οι χαμένοι του 1ου γύρου θα αγωνισθούν σε ταμπλό consolation.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα 2 νικηφόρα σετ των 6 game (6-6, tiebreak των 7 πόντων) & Champions-Tiebreak (10p) το 3ο σετ. Μόνο οι τελικοί όλων των κατηγοριών παίζουν κανονικό τρίτο σετ αν χρειαστεί. Η κατηγορία Division 3 Γυναικών παίζει ένα νικηφόρο σετ στα 6 game (με tiebreak στο 6-6). Στα διπλά, ισχύει το No-Ad (receiverschoice).

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται εως και την Τετάρτη 2/8/2017 στις 5 μ.μ. (μετά την προκαθορισμένη ώρα δεν θα γίνει δεκτή καμιά άλλη συμμετοχή).

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται και ηλεκτρονικά, σε ειδική φόρμα στην ιστοσελίδα του Συλλόγου (http://messinitennis.gr/index.php/tennis-tournament-messini-greece) ή στον κ. Τάκη Καλογερόπουλο τηλ. 6987 059559 ή στο email info@messinitennis.gr.

Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει δημόσια την Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 6 μ.μ. στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Μεσσήνης και θα μπορέσει να την παρακολουθήσει οποίος επιθυμεί.