Παρασκευή, 08 Σεπτέμβριος 2017 14:21

ΙΠΠΑΣΙΑ: 8 μετάλλια στο Βαλκανικό πρωτάθλημα με τους καλαματιανούς Πεϊμανίδη και Δρούγα

Γράφτηκε από τον
ΙΠΠΑΣΙΑ: 8 μετάλλια στο Βαλκανικό πρωτάθλημα με τους καλαματιανούς Πεϊμανίδη και Δρούγα

Θρίαμβος για την Ελλάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα υπερπήδησης εμποδίων, που διεξήχθη στη Zhitnica Βουλγαρίας από 31 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου, καθώς η ελληνική αποστολή κατέκτησε οχτώ μετάλλια, τρία χρυσά, ένα ασημένιο και τέσσερα χάλκινα.

Την εθνική εκπροσώπησαν και δύο καλαματιανοί, με πολλές διακρίσεις στο χώρο της ιππασίας. Ο λόγος, για την Μελίνα Πεϊμανίδη, που έλαβε μέρος στην κατηγορία παίδων, στο ομαδικό αγώνισμα, με το άλογο της Carnavals Wonder, και τον Δημήτρη Δρούγα, που έλαβε μέρος στο ατομικό αγώνισμα της κατηγορίας εφήβων με τον Magic de France. Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά ημέρα έχουν ως εξής:

Πέμπτη 31 Αυγούστου: 1ος γύρος κατηγορίας παίδων –ύψος 1.10μ Άπταιστη διαδρομή για την Μελίνα Πεϊμανίδη και την Carnavals Wonder! 1ος γύρος κατηγορίας εφήβων – ύψος 1.20μ Άπταιστη διαδρομή για τον Δημήτρη Δρούγα και τον Magic de France, τους έφερε στη 2η θέση!

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου: 2ος και 3ος γύρος κατηγορίας παίδων – τελικός ομαδικού αγωνίσματος– ύψος 1.15μ Φανταστικές διαδρομές για την Μελίνα Πεϊμανίδη και την Carnavals Wonder, και σε συνδυασμό με τα πολύ καλά αποτελέσματα των υπόλοιπων αθλητών, Άρτεμις Πιτσικού, Αθηνάς Ζολώτα – Γιάρα και Εβελίνας Βόγλη, η ελληνική ομάδα παίδων χρίζεται χάλκινη βαλκανιονίκης!

2ος και 3ος γύρος κατηγορίας εφήβων – τελικός ομαδικού αγωνίσματος - ύψος 1.25μ

Με δύο άπταιστες διαδρομές ο Δημήτρης Δρούγας και τον Magic de France, κατάφεραν να κερδίσουν την πρώτη θέση του ατομικού αγωνίσματος και ο Εθνικός μας ύμνος να ακουστεί διπλά, αφού και στο ομαδικό αγώνισμα η ελληνική ομάδα εφήβων κέρδισε το χρυσό!

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου: 4ος γύρος κατηγορίας παίδων – Grand Prix – τελικός ατομικού αγωνίσματος – ύψος 1.20μ Πολύ καλή διαδρομή για την Μελίνα Πεϊμανίδη και την Carnavals Wonder με καταπληκτικό μπαράζ, τις έφερε στην 6η θέση της κατηγορίας παίδων!!

4ος γύρος κατηγορίας εφήβων – Grand Prix – τελικός ατομικού αγωνίσματος – ύψος 1.30μ

Εξαιρετική διαδρομή για τον Δημήτρη Δρούγα και τον Magic de France, τους έφερε στην 2η θέση του Grand Prix και σε συνδυασμό με τα άπταιστα αποτελέσματα των τριών προηγούμενων γύρων, ο καλαματιανός αθλητής γίνεται αργυρός βαλκανιονίκης εφήβων 2017!!

 Με ανακοίνωσή του ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας συγχαίρει θερμά τους αθλητές για την εξαιρετική τους επίδοση, καθώς επίσης και τις οικογένειές τους για την θερμή υποστήριξη στο άθλημα και στον όμιλο.