Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013 13:52

Στους κορυφαίους του ΠΣΑΤ ο Γιώργος Λαζαρίδης!

Γράφτηκε από τον

Κορυφαία ομάδα με αναπηρία για το 2013 αναδείχθηκε από τον ΠΣΑΤ η εθνική ομάδα τένις με αμαξίδιο, αποτελούμενη από τον Καλαματιανό Γιώργο Λαζαρίδη, τον Στέφανο Διαμαντή, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο διπλό του Οπεν της Αττάλειας. «Στη ζωή τίποτα δεν είναι εύκολο. Δεν έχουμε υπερφυσικές δυνάμεις. Απλά προσπαθούμε», τόνισε κατά την παραλαβή του βραβείου του ο Γιώργος Λαζαρίδης. Από την πλευρά του, ο Στέφανος Διαμαντής, επεσήμανε: «Στόχος να πάμε στο παγκόσμιο και στη χειρότερη να κάνουμε αυτό που κάναμε και πέρυσι».


Ο Λαζαρίδης επιστρέφοντας στην Καλαμάτα δεν παρέλιψε να ευχαριστήσει όσους όλους τον στηρίζουν: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Μπότσια (2η θέση) και ομάδα της Ξιφασκίας  (3η θέση), πέτυχαν πολλά το 2013. Πιστεύω ότι το 2013, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για αυτή την ομάδα τένις και για όσα πέτυχε στην χρονιά αυτή. Εδώ πάει το… ποιος θα το πίστευε. Προσωπικά γελάνε και τα ''μουστάκια μου''. Πολλά ευχαριστώ στου δημοσιογράφους του ΠΣΑΤ που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Πολλά ευχαριστώ στους συναθλητές μου Μείνω και Στέφανο και στον προπονητή μας Γιώργο, στην ομοσπονδία μας ,που μας βοηθάει, όσο μπορεί,θ έλουμε όμως κάτι περισσότερο, αποδείξαμε ότι το αξίζουμε. Στον προπονητή μου Ανδρέα Νίκα (τι να πω για αυτόν τον άνθρωπο), στην γυμνάστριά μου Χριστίνα Πανταζοπούλου, στους θεράποντες γιατρούς μου και το νοσηλευτικό προσωπικό, του Ερυθρού Σταυρού, πραγματικά τους χρωστάω πολλά, την ζωή μου. Στις εταιρείες και τις οικογένειες που στηρίζουν οικονομικά την αθλητική μου δραστηριότητα,σε δύσκολους οικονομικά καιρούς για όλους μας και μου δίνουν  την δυνατότητα να μπορώ να να συμμετέχω σε διεθνή  τουρνουά κάθε χρόνο,να διατηρούμε σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και να βάζω υψηλούς στόχους. Να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όσους είσασταν κοντά μου την περίοδο που πέρασε...και πιστέψτε με βάλατε ένα μεγάλο λιθαράκι σε ότι πέτυχα. Σε όσους  είστε ακόμα κοντά μου και σε όσους θέλετε να είστε και στο μέλλον κοντά μου, σας χρειάζομαι όλους και τον καθένα ξεχωριστά, καθένα σας έχει κατί σημαντικό και χρήσιμο να μου προσφέρει...
Φυσικά πολλά ευχαριστώ στην  οικογένειά μου και να ζητήσω συγνώμη που τους τρόμαξα και τους ταλαιπώρησα με την περιπέτεια της υγείας μου, ήταν ομως αθελά μου. Εύχομαι ο Θεός να σας έχει όλους καλά και όλοι μαζί σαν μια ομάδα να φέρουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Η προσπάθεια και ο αγώνας συνεχίζεται με την βοήθεια όλων σας...και τα καλύετρα έρχονται».